GoedIdeeReizen.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

GoedIdeeReizen.nl is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. Zij hebben ten doel gesteld om reizen in eigen sfeer binnen het bereik van zoveel mogelijk christenen te brengen. GoedIdeeReizen.nl is zeer prominent aanwezig met aanbiedingen in christelijke kranten en tijdschriften.

Hoe zit Goed Idee Reizen in elkaar?
GoedIdeeReizen.nl heeft een nauwe technisch samenwerken met Kras. De administratie en de automatisering gebeuren bijvoorbeeld op een centrale afdeling. Alle identiteitsgebonden zaken gebeuren op het eigen kantoor van Goed Idee Reizen in Alphen aan den Rijn. Kras is een onderdeel TUI, de grootste reisorganisatie van Nederland, met merken als Arke en Holland International. TUI heeft zelfs een eigen luchtvaartmaatschappij, ArkeFly. Door deze grootschalige samenwerking is GoedIdeeReizen.nl een degelijke reisorganisatie met een sterke organisatie waar zij op kunnen terugvallen.

Waar is GoedIdeeReizen.nl sterk in?
GoedIdeeReizen.nl heeft een uitgebreid aanbod naar vele landen over de hele wereld. Busreizen, vaarvakanties, bijbelse reizen, autovakanties, wintersport, actieve vakanties, en cultuurreizen naar alle populaire bestemmingen met een perfecte reis-prijsverhouding. Deze reizen zijn makkelijk via internet te verkopen. Meer dan 60% van de reizigers boekt online.

Ervaring (1)


Gebruiker Gijsbertus de Jong
49 maanden geleden
Gijsbertus de Jong

leuk voor de winter

Heb de hele wintertijd hier overnacht, zeker leuk