Gopro-mania.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

GoPro's en actie camera's is een groeiende markt waarin GoPro-mania.nl met het leveren van accessoires en benodigdheden voor de GoPro een groot aandeel heeft. GoPro-mania.nl heeft het grootste assortiment GoPro accessoires, GoPro accessoiresets en GoPro onderdelen.

Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijsd. GoPro-mania.nl levert een groot aantal producten uit eigen voorraad. Deze worden indien besteld voor 17.00 nog dezelfde werkdag verzonden. Alle andere producten hebben een levertijd van circa 5 -6 werkdagen.

Producten van onder de € 25,00 en die door de brievenbus passen, kunnen worden verzonden met brievenbuspost, waardoor het voor de consument nog aantrekkelijker is. GoPro-mania.nl is aangesloten bij Webshopkeurmerk en biedt vele verschillende betaal methodes.

Ervaringen (3)


Gebruiker Koen
12 maanden geleden
Koen

Goede kwaliteit

Hele leuke cameracase gekocht hier. Levering was wat langzamer, maar ik had niet goed gekeken, dus no worries.:) Verder goede kwaliteit en de klantenservice is erg aardig. (ik maak wel eens anders mee)
Toppie!
Koen


Gebruiker ROB
17 maanden geleden
ROB

TOP!

Hele warme communicatie!
God, wat een verademing!
Geen robot (chat), gewoon een mens op de mail en nog vriendelijk ook.:)
Ik kom terug, thanks!
Rob


Gebruiker Niek
46 maanden geleden
Niek

Had een veilig en goed gevoel bij elke stap.

Fijne website, haal het altijd vanaf hier.