Gopro-mania.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

GoPro's en actie camera's is een groeiende markt waarin GoPro-mania.nl met het leveren van accessoires en benodigdheden voor de GoPro een groot aandeel heeft. GoPro-mania.nl heeft het grootste assortiment GoPro accessoires, GoPro accessoiresets en GoPro onderdelen.

Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijsd. GoPro-mania.nl levert een groot aantal producten uit eigen voorraad. Deze worden indien besteld voor 17.00 nog dezelfde werkdag verzonden. Alle andere producten hebben een levertijd van circa 5 -6 werkdagen.

Producten van onder de € 25,00 en die door de brievenbus passen, kunnen worden verzonden met brievenbuspost, waardoor het voor de consument nog aantrekkelijker is. GoPro-mania.nl is aangesloten bij Webshopkeurmerk en biedt vele verschillende betaal methodes.

Ervaringen (3)


Gebruiker Koen
4 maanden geleden
Koen

Goede kwaliteit

Hele leuke cameracase gekocht hier. Levering was wat langzamer, maar ik had niet goed gekeken, dus no worries.:) Verder goede kwaliteit en de klantenservice is erg aardig. (ik maak wel eens anders mee)
Toppie!
Koen


Gebruiker ROB
9 maanden geleden
ROB

TOP!

Hele warme communicatie!
God, wat een verademing!
Geen robot (chat), gewoon een mens op de mail en nog vriendelijk ook.:)
Ik kom terug, thanks!
Rob


Gebruiker Niek
38 maanden geleden
Niek

Had een veilig en goed gevoel bij elke stap.

Fijne website, haal het altijd vanaf hier.