GriffixWinkel.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

GriffixWinkel.nl is de dedicated online shop voor Griffix producten van Pelikan Hardcopy.

Het vierstappen griffix „LerenSchrijven“-systeem is het eerste volledige productconcept dat het evolutieproces van het leren schrijven, van bij het begin, consequent begeleidt.

Griffix is de naam: De innovatieve, kindvriendelijke greep maakt dit nieuwe schrijfsysteem zo verbluffend. De greep werd aangepast aan de nieuwste grafomotorische kennis.

Leren schrijven is een grote stap voor uw kind en is vooral een complex motorisch gebeuren. Daarom is het noodzakelijk dat volwassenen toezien dat de kinderhand bij het schrijven niet verkrampt. Oefeningen ter ontspanning van de vingers en hand kunnen hierbij helpen.

Merkwaardig genoeg is er maar één pengreep die het mogelijk maakt om soepel, vlot en met weinig inspanning de schrijfactiviteit uit te voeren én ook de drie deelbewegingen van het schrijven mogelijk maakt: de driepuntsgreep. Griffix ondersteunt de kinderhand om van bij het begin de correcte driepuntsgreep aan te leren en zodoende het evolutieproces in de verschillende leerfasen te vergemakkelijken en te versnellen.

De producten zijn in verschillende kleuren en fases te verkrijgen.

Ervaring (1)


Gebruiker Ronan van Vlijmen
47 maanden geleden
Ronan van Vlijmen

Super zeer te vrede

Afspraak was heel snel geregeld.