Groupactie.nl ervaringen

Groupactie.nl is dé actiesite met zeer voordelige dagaanbiedingen. Zij biedt dagelijks een nieuwe actie met een kortingspercentage van minimaal 50%. Groupactie.nl biedt enkel producten aan welke zij zelf ook zou willen kopen, waardoor kwaliteit wordt gewaarborgd.

Het aanbod van Groupactie.nl is divers: van restaurants, cinema, sportscholen welness centers, beautysalons en rijlessen tot spectaculaire belevenissen als Ferrari, Porsche, of Hummer rijden, slipcursussen, ballonvaarten en evenementen.

Indien de consument ingaat op een actie ontvangt deze per email een voucher. Door deze voucher uit te printen en in te leveren bij één van de deelnemende partners kan de consument gebruiken maken van het aangeschafte arrangement.

Groupactie.nl is eind 2011 gelanceerd in een groot aantal steden en streeft er naar de komende maanden uit te breiden naar meer om zodoende een goede dekking te kunnen waarborgen.

Ervaring (1)


Gebruiker Natalya Nannings
37 maanden geleden
Natalya Nannings

Nooit aangeleverd

De producten zijn nooit geleverd, ben er zeer ontevreden mee. Had ooit een sd kaartje gekocht, zit al maanden te we wachten. Slecht bedrijf oplichters.