Groupdeal.nl ervaringen

Groupdeal staat voor een breed aanbod aan acties met de voordeligste prijs in de markt. Daardoor heeft Groupdeal altijd het goedkoopste tarief en onderscheidend vermogen t.o.v. andere deal platforms. Dagelijks worden verschillende aantrekkelijke acties met een scherpe prijs aangeboden in combinatie met beperkte voorraad. Deze blijven ongeveer 4 dagen op de site staan.

Enkele worden verlengd na overleg met leverancier mocht er schaarste in de markt zijn en het product of voucher gewild. Deze schaarste en de hoogste korting zorgt ervoor dat consumenten snel producten aankopen.

Nieuw sinds juni 2017: Vouchers en kortingsbonnen
Sinds juni 2017 biedt Groupdeal.nl ook dagjes uit en kortingsbonnen aan. Deze staan minimaal 10 dagen op de site. (met uitzonderingen daargelaten)

Doordat Groupdeal onderdeel is van De Telegraaf Media Groep staan er geregeld advertenties op het gehele Telegraaf netwerk en in de kranten zoals Telegraaf, Noord Hollands Dagblad en overige regionale kranten. Hierdoor heeft Groupdeal een veel groter bereik dan iedere andere dealsite.

Dit in combinatie met een nieuwsbriefbestand van 2 miljoen actieve gebruikers zorgt ervoor dat veel bezoekers de acties van Groupdeal weten te vinden. Tezamen met de hoogste korting resulteert dit in een goede CR en hoge eCPC!

Ervaring (1)


Gebruiker Thijs
47 maanden geleden
Thijs

Heerlijke personeel!

Supersnelle en discrete levering tegen een gunstige prijs!