Handyfloor.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Handyfloor is een revolutionair nieuw vloerenmerk. Gestart in 2008 en inmiddels verkrijgbaar in meer dan 100 verkooppunten in Nederland, online en te bekijken in twee officiele Handyfloor showrooms in Helmond en Utrecht.

De vloeren zijn zelfklevende kunststof (PVC) vloeren. Een mooie combinatie van het gevoel van hout en de voordelen van kunststof. Geschikt voor elk interieur van klassiek tot modern, van landelijk tot trendy door veelzijdigheid aan kleuren. De vloer kan gelegd worden in woon- en slaapkamer, maar ook in keuken of badkamer.

Ervaringen (2)


Gebruiker Struick
32 maanden geleden
Struick

Goede vloer en service

Handyfloor Utrecht heeft deskundig advies gegeven medewerkster was behulpzaam en dacht mee. Nu heb ik voor de 2e keer een vloer heb gekocht bij Handyfloor weet ik zeker dat die vast net als de eerste vloer lang mee zal gaan en een prachtige uitstraling heeft. Aanrader


Gebruiker W. zweers
36 maanden geleden
W. zweers

Waardeloze service

Waardeloos,
In 2018 een pvc click vloer gekocht in 2019 gelegd. Naar enige tijd begon de vloer verschrikkelijk te kieren en krassen. Vloer eruit gehaald en opnieuw gelegd zelfde probleem weer. Klacht ingediend bij handyfloor in november 2020 met foto's erbij omdat wij te ver weg woonden konden ze eerst niet komen. Uiteindelijk een half jaar later kon er dan eindelijk iemand komen. Bleek dat de vloer een productiefout heeft. De oplossing was geen garantie aangezien ze ineens een andere naam hebben. (12 jaar garantie door de neus geboord).Dus met 600 euro afgekocht van een vloer die bijna 1700 kost.
KOOP NOOIT GEEN VLOER BIJ HANDYFLOOR. slechtere service heb ik nog nooit meegemaakt