HCC-Cruises.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Op HCC-Cruises.nl kunnen cruises, prijzen en beschikbaarheid vergeleken worden van de vele populaire cruises die op Holand Cruise Center aangeboden worden. De kracht van HCC-Cruises.nl ligt in de combinatie van goede service en een ultra eenvoudig te bedienen website. Via HCC-Cruises.nl kan gemakkelijk online geboekt worden of aanvragen gedaan worden. De experts van Holand Cruise Center beantwoorden vragen vakkundig, vriendelijk en snel.

Meer dan 3000 cruises
Het aanbod op HCC-Cruises.nl is zeer ruim en omvat cruises van Holland America Line, Seabourn, Azamara, Royal Caribbean Int’l, Celebrity, MSC Cruises, Costa Cruises, AIDA, SeaDream Yacht Club, Hurtigruten, Norwegian Cruise Line, Carnival en Ponant. Alle cruises kunnen worden vergeleken qua service, route en op prijs. Van MSC, Costa, Holland America Line, Seabourn en Carnival kunnen de prijzen en de beschikbaarheid “live” worden bekeken. De klant kiest zelf de eigen hut uit.

Zelf (haven)hotels kiezen
Dankzij de unieke live koppeling kan zelf een hotel voor of na de cruise uitgezocht worden, beschikbaarheid en prijzen zien en gereserveerd worden. In combinatie met scherpe vliegtarieven is er alle vrijheid om een complete cruisevakantie van A tot Z samen te stellen op HCC-Cruises.nl. Voor advies en informatie staan de cruise experts van Holand Cruise Center klaar.

Ervaring (1)


Gebruiker Donny huis in het veld
47 maanden geleden
Donny huis in het veld

zeeziek

was zeeziek op de cruise waar ik op was, het was mijn eerste keer dat ik op zee was en kwam erachter dat ik zeeziek was.