Heerlijkehuisjes.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Heerlijkehuisjes.nl is een vakantiemakelaar in optima forma. Met de vernieuwde en frisse website biedt Heerlijkehuisjes.nl een groot aanbod aan vakantiehuizen door heel Europa. Op Heerlijkehuisjes.nl kunen klanten eenvoudig navigeren naar hun vakantiehuis of groepsaccommodatie met alle gewenste faciliteiten. Tevens kunnen klanten heel gemakkelijk hun vakantieverblijf online boeken.

Speciale aandacht voor de productfeeds: In de diverse feeds worden ook prijzen en beschikbare periodes meegegeven.

Heerlijkehuisjes.nl biedt een breed aanbod in verschillende prijsklassen. Van een rustig gelegen chalet in de bossen tot luxueuze villa aan het strand. Op vakantie met de kinderen? Boek dan een knusse woning op een gezellig familiepark.
Met een vakantiewoning van Heerlijkehuisjes.nl zijn consumenten gegarandeerd van de juiste uitvalbasis voor een topvakantie.

Ervaringen (2)


Gebruiker Jeremy
1 maanden geleden
Jeremy

Waardeloos

Waardeloos!!!

Waardeloos!!!

We kregen anderhalf uur voor aankomst bericht dat de boeking niet doorging, omdat de verhuurder in spanje zat en het huisje niet schoon kon maken. Het huis stond wel beschikbaar op de website. Gelukkig konden we via natuurhuisje.nl op het laatste moment nog wel een huisje vinden.

Dit was onze eerste maar zeker ook laatste boeking bij dit bedrijf. En zeker GEEN vlekkeloze aankomst zoals in hun mails beschreven.


Gebruiker Benjamin Crommentuijn
36 maanden geleden
Benjamin Crommentuijn

Waardeloze klantenservice

Huisje geboekt in België voor Oktober 2020 maar wegens corona crisis moest de datum verplaatst worden. Geld terug bleek niet mogelijk en omboeken naar andere accommodatie was evenmin mogelijk volgens de klantenservice.

Vervolgens in Februari 2021 mail ontvangen dat er binnen 2 weken een nieuwe datum geprikt moet worden (ondanks aanhoudende corona situatie) en anders je geld kwijt. Uiteindelijk er voor gekozen om te annuleren en dus €450,- armer. Uiterst onprofessioneel en zeer klantonvriendelijk bedrijf in alle opzichten. Bij mails volgt een standaard geautomatiseerd antwoord en telefonisch nauwelijks bereikbaar. De laatste keer dat wij geboekt hebben bij dit bedrijf, u bent gewaarschuwd!


Gebruiker Lien
39 maanden geleden
Lien

Geen pluspunten

Geen pluspunten. 0 bereidheid om een oplossing te zoeken omwille van verstrengde corona maatregelen, gewoon geld incasseren en je aan je lot overlaten. Slechtste service die ik ooit meegemaakt heb bij een verhuurservice. Nooit meer!