Hockeydirect ervaringen

( 1 Ervaring )

In navolging op het succes van TennisDirect en VoetbalDirect is afgelopen jaar HockeyDirect geïntroduceerd. Een webshop die volledig ingericht is om alle hockeyers in Nederland en België te bedienen. Met alles wat een hockeyhart begeert, een brede collectie hockeysticks, hockeyschoenen, hockeykleding, protectiematerialen, tassen, grips, ballen en andere accessoires. Voor zowel de junior als de senior doelgroep, dames en heren.

Binnenkort gaat ook het assortiment voor trainers en verenigingen uitgebreid worden. HockeyDirect heeft de potentie om dé online hockeyspecialist van Nederland en België te worden, gezien het hoge conversiepercentage dat we in korte tijd hebben weten te bereiken en het contract dat we recent hebben getekend met de nieuwe aanvoerder van het Nederlands hockeyelftal, Klaas Vermeulen.

Hockey is een van de weinige teamsporten waarvan het aantal leden nog steeds hard groeit ieder jaar. Inmiddels zijn er ruim 250.000 enthousiaste hockeyers in Nederland, die op zoek zijn naar een goede online winkel. Let op: Kortingscodewebsites zijn niet toegestaan voor deze campagne. Transacties van kortingscodewebsites zullen nooit worden goedgekeurd.

Ervaring (1)


Gebruiker Joseph Helms
46 maanden geleden
Joseph Helms

Alles is duidelijk

Ben erg tevreden over de website en zal het vaker vanaf dit website halen.