HofvanSalland.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Of u nu wilt wandelen of fietsen in prachtige natuur, of juist zin heeft in actie of cultuur. Dankzij de centrale ligging van Hof van Salland is alles goed bereikbaar. Op het park zelf vindt u bovendien faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Voor een sportieve vrijetijdsbesteding kiest u voor de all weather tennisbaan. Het verwarmde buitenzwembad en de ligbedden eromheen bieden volop mogelijkheden voor ontspannen recreëren.

Heerlijk genieten van eten en drinken doet u in restaurant De Hazelaer, gelegen op het park. En heeft u nog vragen of opmerkingen? De medewerkers van onze servicegerichte receptie zijn altijd voor u beschikbaar.

Vakantiepark Hof van Salland biedt u veel rust en ruimte om optimaal van uw vakantie te genieten. Extra grote kavels waar de luxe villa's op staan en een mooie groene omgeving op het park zelf maken dat u zich al snel één voelt met de natuur. Op Hof van Salland ervaart u een luxe maar zeer ontspannen en toegankelijke sfeer. Een plek waar u zich al snel thuis zult voelen.

Ervaring (1)


Gebruiker Sofie Napel
50 maanden geleden
Sofie Napel

Leuk om eens alleen te zijn met je man

Heb leuke nachten beleefd in Salland, zal er graag weer eens heen willen. Mijn man was er trouwens echt dol op, weekendje uit zonder de kinderen.