Hogenboomvakantieparken.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Hogenboom Vakantieparken is met meer dan 100 parken dé intermediair voor vakantieparken in Nederland, België en Duitsland. Hierdoor heeft de klant een ruime keuze aan bestemmingen welke gelegen zijn in het bos of aan de kust. Zo heeft Hogenboom Vakantieparken kleinschalig en intiem opgezette parken waarin natuur en rust een grote rol spelen. Daartegenover bieden zij ook vakantieparken met veel faciliteiten, zodat de kinderen zich uitstekend vermaken bij de speelplas, in het zwembad of bij de kidsclub.

De vakantieparken bieden een enorme diversiteit aan accommodaties, geschikt van 2 tot wel 40 personen. De parken bieden een ruime keuze aan accommodaties met o.a. comfortabele bungalows, chalets, appartementen, luxe villa’s voorzien van sauna, authentieke vakantieboerderijen of kampeerplaatsen.

Zomervakantie met het hele gezin, een gezellig weekend weg met vrienden of een
romantische midweek met de partner. De klant is bij Hogenboom Vakantieparken altijd aan het goede adres. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en beleef hét ultieme vakantiegevoel.

Hogenboom Vakantieparken is opgericht in 1998 en is in de afgelopen jaren uitgegroeid met meer dan 100 parken tot dé intermediair voor Vakantieparken in Nederland, België en Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Uithoorn.
Hogenboom Vakantieparken werkt constant aan het werven van nieuwe vakantie-/bungalowparken.

Beleef het ultieme vakantiegevoel!

Ervaring (1)


Gebruiker Anne
47 maanden geleden
Anne

Heb niks te klagen

De bestelling had ik snel in huis en was ook discreet verstuurd.