Homedeco.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Op HomeDeco.nl vindt iedere interieurliefhebber alles van inspiratie tot shopping! Het assortiment bestaat uit de leukste items van meubels tot accessoires. Deze worden door externe verkopers, merken en winkels, op het platform aangeboden. Zo presenteert HomeDeco.nl niet alleen de grote bekende merken, maar bieden zij ook bijvoorbeeld handgemaakte lampen of schitterende vloerkleden van een nieuw merk aan!

Naast shopping biedt HomeDeco ook oneindig veel inspiratie door de blogposts vanuit het eigen editorial team en de duizenden binnenkijkers die HomeDeco.nl gebruikers zelf uploaden. HomeDeco.nl probeert die inspiratie altijd weer te koppelen aan producten, waardoor de bezoekers naast het ontdekken van items deze ook meteen kunnen aanschaffen.

HomeDeco biedt iedere week nieuwe DecoDeals aan: de mooiste producten van de leukste merken met kortingen tot wel 70%!

Ervaring (1)


Gebruiker A. Rubbens
49 maanden geleden
A. Rubbens

Geen geld retour

Op 12 april parasol besteld met slingermechanisme. Nog gemaild of dit mechanisme er echt op zat. Geen antwoord. Parasol geleverd ZONDER slingermechanisme . Moest nog foto's opsturen van bet verkeerd geleverde product want ik werd niet geloofd. Na trage en onvriendelijke telefonische bejegening is de parasol uiteindelijk opgehaald op 24 april. Moest nog zelf met de vervoerder bellen want dat kon HomeDeco niet....
NOOIT MIJN GELD RETOUR GEKREGEN!!!
Geen aanrader dit bedrijf