Hotelbon.nl ervaringen

( 7 Ervaringen )

Bent u toe aan een lang verwen weekend? Wilt u uw partner verrassen met een paar dagen er helemaal tussen uit? Maar wilt u vooral niet teveel betalen? Bestel dan nu de Hotelbon Voucher voor maar € 40,-. Voor die € 40,- verblijft u met 2 personen 4 dagen (3 nachten) in een goed hotel. De enige voorwaarde is dat u ontbijt en dineert in uw hotel. Maar eten moet u toch.

Hotelbon Voucher Gratis overnachten in ruim 3000 hotels door heel Europa. U kunt kiezen uit ruim 3000 kwaliteitshotels in Nederland en nog 21 andere Europese landen. Van de Veluwe tot de Elzas en van de Ardennen tot de Kanaaleilanden. Welke hotels het zijn leest u in de ruim 150 pagina's tellende full color Hotelgids welke u er GRATIS bij krijgt.

JAARKAART
Kunt u niet zonder een ontspannend weekend, liefst een paar keer per jaar? Wilt u uw partner verrassen met een paar dagen er helemaal uit? Maar wilt u vooral niet teveel betalen?
Neem dan nu de Hotelbon Jaarkaart nu tijdelijk van € 75,- voor slechts € 55,-! En voor deze € 55,- kunt u zelf ervaren hoe prettig het is om GRATIS te overnachten in een goed hotel. U kunt de kaart zo vaak gebruiken als u wilt. De enige voorwaarde is dat u ontbijt en dineert in uw hotel. Maar eten moet u toch! Profiteer daarom van het voordeel en bestel snel.

Met de Hotelbon Jaarkaart pakket:
- kunt u kiezen uit ruim 3000 kwaliteitshotels in Nederland en nog 21 andere Europese landen. Van de Veluwe tot de Elzas en van de Ardennen tot de Kanaaleilanden
- ontvangt u full color Hotelgids met ruim 150 pagina’s.
- ontvangt u ieder kwartaal de Seizoenskrant vol scherp geprijsde arrangementen welke exclusief zijn voorbehouden aan Hotelbon Jaarkaart houders.
- kunt u nu ook met maar liefst 25% korting overnachten bij vakantieparken in binnen- en buitenland!
- Ontvangt u gratis de Bontime Dagjes-uit Gids met directe kassakortingen voor het hele gezin bij bijna alle pretparken, dierentuinen, kartbanen, musea, thermen, bioscopen, en zelfs gratis entree bij het Holland Casino, met een totale waarde van € 3000,-!

Ervaringen (7)


Gebruiker Marco
7 maanden geleden
Marco

Niet aan beginnen

Nooit plek. En dan krijg je in het nieuwe jaar een nieuw pakket opgestuurd. Even later aanmaning. Ik gebeld. Voor 10 euro ben u er vanaf. Ik waarom. Antwoord: u bent een contract aangegaan. Is mij niet verteld. U heeft vorig jaar betaald. Dus u bent akkoord gegaan. Wet van Dam: zegt u hoeft geen afsluitkosten betalen. Let dus op. Oplichting!


Gebruiker Carla
9 maanden geleden
Carla

Erg tevreden, nooit geen problemen gehad!

Snap de negatieve reviews niet.
We vinden de hoteljaarkaart heel fijn. Voor die prijzen kun je negerens overnachten incl.diner en uitgebreid ontbijtbuffet van kwaliteit. Zeer verzorgde hotels, meerdere malen kaart gebruikt en ook in weekenden.
Door onze ervaring cadeau gegeven die er ook veel gebruik van maken. Echt een aanrader!!


Gebruiker DNierop
23 maanden geleden
DNierop

Hotelbon komt per post Niets besteld stoppen met die online

Stoppen
Niets besteld


Gebruiker de bakker
24 maanden geleden
de bakker

hotelbon waardeloos

waardeloos met de .bon kan je nergens terecht terwijl er wel kamers vrij zijn, t is schandalig weggegooid geld.


Gebruiker Thomas
24 maanden geleden
Thomas

Vrijwel geen beschikbaarheid.

Hier heb je dus helemaal niets aan. Er zijn vrijwel geen Hotels beschikbaar en Als je eindelijk een hotel gevonden hebt wordt de reservering laatste moment afgewezen op onduidelijke redenen. Zonde van het geld. Ik zoek al 4 maanden naar een moment om er even tussen uit te kunnen maar het lukt gewoon niet. NIET DOEN!


Gebruiker Cor
27 maanden geleden
Cor

Heel slecht

Wordt telefonisch verkocht als 'gratis overnachting'. Er wordt niet verteld dat je in het hotel moet eten (althans, daar betaal je voor). Boeken voor 1 nacht lukt sowieso niet. Dat wil zeggen: niet via hotelbon, wel via de gewone eigen site van het hotel waar je heen wil. Boeken voor drie nachten lukt wel, maar dan betaal je dus ook 3x diner (en soms ook ontbijt). Geldklopperij. Niet aan beginnen, want stopzetten is nog een vak apart.


Gebruiker Anoniem
39 maanden geleden
Anoniem

Pas op!

Bij een telefonisch gesprek over verkeerde incasso's werd ik enorm onbeschoft te woord gestaan. Door 'Hotelbon leisure Fletcher' zelf. Totaal geen gebrek tegemoetkoming of service. Pas dus op met die bedrijf en controleer de afschrijvingen goed. Voor je het weet, ben je een hele hoop geld lichter en krijg je er niks voor terug.