Huurwoningen.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Huurwoningen.nl is het grootste huurplatform van Nederland waar huurders en verhuurders elkaar ontmoeten. Door de samenwerking met makelaars, woningcorporaties en vastgoedbeheerders heeft Huurwoningen.nl het grootste en meest relevante aanbod huurwoningen. Ook particuliere verhuurders zijn actief op Huurwoningen.nl. Dit kwalitatieve aanbod trekt maandelijks ruim 1 miljoen bezoekers.

Huurwoningen.nl is voor woningzoekenden de plek waar hun zoektocht naar woonruimte begint én eindigt. Door de gebruiksvriendelijkheid van Huurwoningen.nl, zoals de handige zoekfilters en gratis e-mailservice met aanbod op basis van voorkeuren, is het juiste huis snel gevonden.

Woningzoekenden met een gratis basisaccount kunnen zoeken in het gehele aanbod, gebruik maken van de e-mailservice, woningen opslaan en oproepen voor woonruimte plaatsen. Willen gebruikers alle informatie van een woning ontvangen of onbeperkt bezichtigingen aanvragen, dan dienen zij een premiumaccount af te sluiten. Dit kost €19,95 per maand en loopt automatisch door. Nieuwe gebruikers kunnen dit premiumaccount 14 dagen gratis proberen. Na deze proefperiode worden zij automatisch betalend lid, tenzij ze binnen de 14 dagen opzeggen. Een premiumabonnement is maandelijks opzegbaar.

Ervaring (1)


Gebruiker Timon Vecht
49 maanden geleden
Timon Vecht

Ik wil iedereen aanraden

Fijn en makkelijk in gebruik