icttrainingen.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Icttrainingen.nl is een innovatieve online opleider voor IT professionals en eindgebruikers van kantoorsoftware. Alleen al in Nederland wordt jaarlijks 500 miljoen euro uitgegeven aan IT gerelateerde opleidingen.

Icttrainingen.nl is gestart vanuit de missie om IT professionals en eindgebruikers de mogelijkheden te geven om continue te kunnen werken aan hun kennisniveau. Tegen betaalbare prijzen (tot 80% goedkoper dan klassikaal), zonder hoge investeringen vooraf, wanneer het een professional uitkomt en door gebruik te maken van de kennis van andere IT professionals.

Dus niet meer op basis van de agenda van een klassikale opleider, geen files, geen afzeggingen omdat er niet genoeg inschrijvingen zijn etc. Met andere woorden: icttrainingen.nl zorgt ervoor dat een professional de touwtjes in handen krijgt. You're in control!

Speciale voorwaarden kortingscodes:Kortingscode sites ontvangen alleen commissie voor verkopen waarbij een actieve kortingscode is gebruikt.Het unieke leerconcept van icttrainingen.nl

Icttrainingen.nl combineert de nieuwste online opleidingstechnieken met een online kenniscommunity voor en door IT professionals. Het resultaat is een online platform waar IT professionals en eindgebruikers tegen de laagste prijzen hoogwaardige trainingen kunnen volgen en tevens kunnen putten uit de gedeelde kennis die beschikbaar is binnen de community.

Ervaring (1)


Gebruiker Montse
47 maanden geleden
Montse

snel en goedkoop

Goed geregeld in alle aspecten heel fijn