Instyler.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

De InStyler draaiende warme tang is een totaal nieuw styling en omvormapparaat zoals geen enkel ander haarstylingproduct ooit uitgevonden heeft. Het geheim van de InStyler tang zit hem in de draaiende, verwamde en polijstende cilinder, samen met vier rijen uiterst precies uitgelijnde borstels.

Zo werkt het: wanneer de InStyler draaiende warme tang door het haar wordt gehaald, sorteert de eerste rij borstels uw haarlokken voorzichtig en haalt ze uit elkaar. Vervolgens glijdt de draaiende verwarmde polijstende cilinder voorzichtig over het haar terwijl de cilinder elke haarlok zacht polijst, ontkrult en stijlt. Tot slot doet de tweede set borstels de finishing touch op het haar waardoor het haar glanzend en zijdezacht wordt.

Door het gepatenteerde ontwerp wordt het haar niet geperst en gebakken, zoals de super-intense hitte van een platte stijltang of andere ‘hete tang’ dat doet. De InStyler draaiende warme tang gebruikt zelfs minder warmte dan gewone stijl- en krultangen en geeft een beter resultaat.

Hoe kan dat? Dat komt doordat de InStyler voorzicht verwarmt en in combinatie met de draaiende beweging van de polijstende cilinder, worden de haarlokken letterlijk één voor één gepolijst, zodat er geen extreme hitte nodig is om het geweldige resultaat te krijgen. De InStyler creëert volume en volheid direct vanaf de wortel. Het kan het meest dikste en stugge haar steil maken en dat zonder het kaarsrechte effect van een platte stijltang, maar met volume.

Waarom bestelt heel Nederland bij Instyler.nl?
• Gratis verzending;
• Snelle levering;
• Achteraf te betalen;
• Niet goed , geld retour.

Ervaring (1)


Gebruiker Khaleah
47 maanden geleden
Khaleah

Gemakkelijk online

Duidelijke site. Goede keus tegen betaalbare prijzen.