Intergard.eu ervaringen

( 2 Ervaringen )

Intergard.eu is importeur, exporteur en detailhandel van en tevens groothandel in tuinartikelen zoals tuinschermen, tuinhuisjes, sierbestrating, sierhekwerken, speeltoestellen, barbecues, tuinbeslag, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, kastanjehout en tuinhout. De vermelde prijzen zijn richtprijzen exclusief btw en transportkosten, prijswijzigingen voorbehouden!

Door de aantrekkelijke geprijsde producten van Intergard B.V. kunt u een hoge conversie verwachten. De prijzen zijn wel 50% lager dan bij de tussenhandel.

Intergard.eu is gespecialiseerd in ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen. Dus geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin.

Ervaringen (2)


Gebruiker Karin
8 maanden geleden
Karin

1 is nog te veel en absoluut niet die keurmerk waardig!

1 is nog te veel en absoluut niet die keurmerk waardig!
Heb er dan ook werk van gemaakt want met hun zelf is niets mee te beginnen.

Had ik maar eerst even goed op google gezocht....dan had ik nooit besteld.

Klacht
Intergard weigert zich aan de wet te houden en negeren mijn koop te ontbinden.
Schutting besteld, week later bezorgd met schade en kleurverschil en ziet er anders uit de dan foto op de website.
Chauffeur al meteen ook al breuk van de beton platen ontdekt en dit op de lospapieren genoteerd. Meteen toen de chauffeur nog bij me stond contact gezocht met bedrijf. Waar ik een standaard antwoord , keer op keer krijg.
Ik heb recht op de koop ongedaan maken binnen 14 dagen. Met of zonder goede reden.
Bedrijf wil alleen de breuk opnieuw toezenden. Ik wil de koop ontbinden omdat er meerdere gebreken zijn en dit niet is wat ik besteld had. De foto is erg misleidend.
product informatie op de website is niet volledig. De algemene voorwaarden is niet rechtsgeldig. Ook heb je altijd recht op afzien van de koop op de wettelijke uitgesloten diensten en producten na.
Daar valt dit niet onder, ondanks dat ze zeggen dat ze het niet op voorraad hebben en dan elders bestellen. Dit is geen goede reden om geen retour recht te hebben.

Bedrijf verschuilt zich over dat er geen retour recht zou zijn.
Dit staat niet duidelijk vermeld bij het product, in de algemene voorwaarden en tijdens het bestelproces of in de bestelbevestiging.

Momenteel wordt ik al de hele week aan het lijntje gehouden door klantenservice zonder verstand van zaken, en nu het ze wat moeilijker wordt gemaakt moet ik opeens wachten tot de directe volgende week terug is.

Al die tijd staan de spullen onbeheerd buiten op straat.

Enige oplossing is deze week nog alles retour afhalen en binnen 14 dagen na indienen van de officiële ontbinding mijn volledige aankoop bedrag van 1545,- euro terugstorten.

Gewenste oplossing
Enige oplossing is deze week nog alles retour afhalen en binnen 14 dagen na het indienen van de koop ontbinding mijn volledige aankoop bedrag van 1545,- euro terugstorten
Mensen wees gewaarschuwd!


Gebruiker Henk
47 maanden geleden
Henk

interscamgard

Foto's op website wijken af van werkelijk product! Ze geven niet thuis. Geen reacties. Geen geld terug!


Gebruiker Riks
47 maanden geleden
Riks

geen kwaliteit, geen service

kunsthaag = prutkwaliteit, het betaalde bedrag na 2 maanden nogsteeds niet terug!!