Interhome.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Interhome - ruim 33.000 vakantiewoningen en appartementen in 31 landen.

Interhome is de Zwitserse vakantiehuizenspecialist en biedt al sinds 1965 een breed aanbod van particuliere vakantiehuizen aan. Onze Zwitserse kwaliteitsstandaard vindt u terug in ons aanbod, maar ook in onze service en dienstverlening.

Zo staat onze klantenservice 24uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, maar u kunt ook altijd online terecht.Met een aanbod van 33.000 vakantiewoningen in 31 landen is er voor elke doelgroep wel wat wils, we maken u graag attent op een aantal van onze populairste thema’s.

Van sfeervolle vakantieparken tot luxe villa met privé zwembad en van een appartement aan de boulevard tot een idyllisch huisje op een van de vele eilanden, u vindt het allemaal bij Interhome.

Denk aan de populaire bestemmingen rondom de Middellandse Zee, maar ook aan eilanden als Kreta of Malta. Wist u dat Interhome ook aanbod heeft in Florida, Egypte en Turkije.

La Dolce Vita en La Douce France. Deze begrippen zijn van toepassing op dit thema. U vindt hier de prachtigste agriturismo’s in Italië en de meest sfeervolle huizen in de karakteristieke Franse plaatjes in de Provence.

Ook biedt Interhome een uitgebreid aanbod in streken als Normandië, maar ook voor de Scandinavische landen en Groot-Brittannië bent u aan het juiste adres. Gaat u liever naar het Oosten van Europa? Kijk dan eens naar het aanbod in Duitsland, Polen of Tsjechië.

Een zomervakantie in de bergen is mateloos populair bij Nederlanders. In de Zwitserse of Oostenrijkse Alpen vindt u in de zomer de mooiste chalets voor een scherpe prijs. Geniet van de natuur en combineer sportieve activiteiten met ontspanning en rust terwijl u geniet van een prachtig uitzicht vanaf uw terras. Ook voor sfeervolle accommodaties in het Italiaanse Merengebied of in Hongarije aan het Balatonmeer kunt u bij Interhome terecht.

Stap af van de gebaande paden en ervaar de stad midden tussen de lokale bevolking. De huizen en appartementen van Interhome zijn veelal van lokale eigenaren en liggen vaak net een straat verderop bij de grote toeristenhotels. U vindt naast de bekende steden als Londen, Parijs, Barcelona, Praag, New York of Rome ook een ruim aanbod in de kleinere steden als Florence, Valencia of Pisa.

Ervaring (1)


Gebruiker Bavo Wil
49 maanden geleden
Bavo Wil

Leuke reis

Ik vond het een leuk vakantie in Oostenrijk.