Interngeheugen.com ervaringen

( 1 Ervaring )

InternGeheugen.com is de grootste geheugen webwinkel van Nederland en België voor geheugen upgrades voor uw Computer, Laptop, Server, PDA of Camera. InternGeheugen.com heeft het grootste assortiment DDR, DDR2, DDR3 geheugen, maar ook flashgeheugen (oa. MicroSD en CompactFlash).

Innovatief ondernemerschap, solide automatisering en productspecialisatie staan aan de basis van het succes van Mapp Multimedia. Uniek aan het bedrijf is dat de volledige IT, logistiek en klantenservice in huis zijn ontwikkeld.
Daarnaast onderscheidt InternGeheugen.com zich van andere webwinkels door haar betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. De site beschikt over het meest complete geheugen assortiment van Nederland met de merken Kingston, Transcend, Dane-Elec en SanDisk. Om een computer te voorzien van een langere levensduur en verbeterde prestaties is extra geheugen de beste en vaak voordeligste oplossing. Elk product in de shop is voorzien van uitgebreide productinformatie en een bestel mogelijkheid.

Naast de ‘wizards’ waarmee bezoekers makkelijk de upgrade mogelijkheden voor hun systeem kunnen selecteren is er ook de 'MAPP System Reporter'. Hiermee kunnen bezoekers hun systeem laten scannen om direct online een passend geheugenadvies te krijgen.

Winkelomschrijving

InternGeheugen.com is een webwinkel gespecialiseerd in upgrades voor hardware en met name in geheugen. Met een ruim en uitgebreid geheugen assortiment van top-merken is er altijd een oplossing, voor elke computer! Om het de bezoekers van InternGeheugen.com zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt de mogelijkheid geboden om het systeem te laten scannen voor een vrijblijvend online upgrade advies. Een unieke 'tool' die alleen via InternGeheugen.com mogelijk is.

Gebruikers zien dan direct hoe ze hun computer sneller kunnen maken en welke producten ze daarvoor kunnen gebruiken. Het grote voordeel is dat bezoekers, zonder enige kennis van hardware, binnen enkele seconden altijd het juiste product hebben gevonden.Dit leidt tot aanzienlijk hogere conversies.

InternGeheugen.com biedt zeer scherpe prijzen en de meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 uur bestellen en de consument heeft het de volgende (werk)dag al in huis.

De service is bij InternGeheugen.com zeer belangrijk. InternGeheugen.com stelt altijd alles in het werk om haar klanten tevreden te houden. Positieve punten zoals betrouwbaarheid, snelheid van leveren en uitgebreide expertise zal je dan ook in elke review over InternGeheugen.com terugvinden.

Met de goede naam, het grote assortiment, de unieke online scan en de scherpe prijzen is InternGeheugen.com een shop die u zeker onder de aandacht moet brengen van uw bezoekers.

Ervaring (1)


Gebruiker Joseph van Breukelen
47 maanden geleden
Joseph van Breukelen

Fijne online help

Uitstekende en snelle service, probleemloze anullering