InterProvence.com ervaringen

( 1 Ervaring )

InterProvence is een zelfstandige touroperator gespecialiseerd in de verhuur van mooie en comfortabele vakantiehuizen, villa's en appartementen in de Provence en Zuid Frankrijk.

Het aanbod van InterProvence.com is zeer divers, van eenvoudige vakantiehuizen of knusse appartementen tot zeer luxe villa’s, maar altijd van goede kwaliteit en vrijwel altijd voorzien van een privé zwembad. Alle vakantiehuizen zijn door InterProvence zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk bezocht.

InterProvence.com is “Thuis in Zuid Frankrijk”. Dankzij een eigen kantoor ter plaatse, is InterProvence.com in staat om hoge kwaliteit en een uitgebreid service niveau te leveren. Gasten komen hierdoor graag terug in een van de InterProvence vakantiehuizen.

Waarom kiezen voor InterProvence.com?

- InterProvence is gespecialiseerd in vakantiehuizen, villa's en appartementen in de Provence en Zuid Frankrijk.
- Alle vakantiehuizen zijn zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk door InterProvence bezocht.
- InterProvence heeft een divers aanbod aan vakantiehuizen, veelal eigendom van Nederlandse en Belgische particuliere eigenaren.
- Uitgebreide en objectieve informatie over de aanwezige faciliteiten bij alle vakantiehuizen op de InterProvence.com website.
- InterProvence is "Thuis in Zuid Frankrijk" en met een eigen kantoor in de Provence het hele jaar ter plaatse aanwezig.

Ervaring (1)


Gebruiker Jasmijn Plakker
50 maanden geleden
Jasmijn Plakker

Zuid-frankrijk

Het is wel eens leuk om andere gedeeltes van Frankrijk te gaan bezoekn, maar raadt het aan om het niet in Frankrijk te doen of althans niet via deze site. Het was echt een saaie vakantie voor mij en mijn man.