InviteMe.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Meer dan de helft van de Nederlanders wil meer tijd besteden aan sociale contacten. Ook aandacht voor de partner, vrienden, het gezin en de familie staat hoog op het lijstje. Het online kennismaken wordt steeds populairder. Iedereen gebruikt Facebook of een datingsite, of kent wel iemand die zo’n platform gebruikt om contact met iemand te leggen.

Echter zijn deze sites veelal gericht op het matchen op uiterlijke kenmerken, terwijl juist interesses van iemand in het leven en interesses in activiteiten en hobby’s veel belangrijker zijn. Gezellig uit eten, samen sporten, een avond naar de bioscoop of concert. Wie wil dat niet? InviteMe.nl is erop gericht mensen te koppelen op basis van interesse in activiteiten, jong en oud. Relaties, ook vriendschappelijk, houden dan langer stand: dat is de filosofie van InviteMe.nl.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap, ongeacht leeftijd. Juist in deze tijd kan met het inzetten van online middelen voorkomen worden dat men in een sociaal isolement raakt. Er moet dan wel de koppeling worden gemaakt naar het samen “offline” ondernemen van activiteiten. Je kunt een relatie opbouwen, een gezellige avond hebben of op vriendschappelijke wijze een leuke tijd beleven. Daar voorziet InviteMe.nl in.

Beauty & wellness, cultuur, eten & drinken, sporten, vakantie & hotels en overige zijn de 6 categorieën die kunnen worden aangegeven als favorieten categorie. U kunt middels een eenvoudige zoekfunctie aangeven in welke categorie u iemand zoekt om vervolgens in een overzicht de profielen te zien die dezelfde categorie hebben gekozen. Op een eenvoudige en laagdrempelige wijze legt u online contact. Is er een klik? Dan kunt u via InviteMe.nl, met een aantrekkelijke korting, online eenvoudig een activiteit boeken.

Ervaring (1)


Gebruiker Jaimey Kloppenburg
49 maanden geleden
Jaimey Kloppenburg

Leuke activiteiten

Er worden leuke activiteiten aangeboden, ben er zeer blij over.