Iphonelogic ervaringen

( 1 Ervaring )

Iphonelogic.nl is bij uitstek de webshop waar de consument terecht kan voor een groot assortiment refurbished smartphones.

Het aanbod van Iphonelogic.nl bestaat voornamelijk uit Apple iPhone en Samsungs wat binnen Nederland toch wel de meest verkochte merken zijn en van de hoogste kwaliteit zijn.

Dit houdt in dat hun refurbished smartphones voorzien zijn van een nieuwe behuizing en een nieuw scherm en worden altijd geleverd met 24 maanden garantie.

Iphonelogic.nl heeft ook speciale custom modellen in het assortiment en hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een volledig metallic kleurige behuizing in bijzondere kleuren, wat niet standaard als nieuw model leverbaar is.

Hun assortiment met de klassificatie “als nieuw” kun je dan ook vergelijken met een nieuw toestel. Het verschil is hierbij niet zichtbaar.

Iphonelogic.nl heeft zelfs deze serie voorzien van beschermende folie zodat tijdens het verzendproces de kwaliteit gewaarborgd is. Iphonelogic.nl levert hun toestellen in een nieuwe opberg box en inclusief nieuwe accessoires, zoals laadsnoer en oordopjes wat door de klanten als prettig wordt ervaren.

Met de verkoopprijzen is iphonelogic.nl zeer concurrerend en proberen dan ook altijd het prijspeil marktconform te houden. De verzendkosten zitten al bij de verkoopprijs in zodat de consument direct kan zien wat zijn nieuwe aankoop gaat kosten.

Iphonelogic.nl heeft ook speciale aanbiedingen via de webshop, zoals extra korting op bepaalde producten in de vorm van voorjaars actie, winteractie etc. Al met al zal Iphonelogic.nl veel conversie opleveren, omdat zij met hun prijzen concurerent zijn en daarbij ook modellen verkopen die de concurrentie niet in het assortiment heeft.

Ervaring (1)


Gebruiker Aarti
47 maanden geleden
Aarti

Service is echt top!!

Prima op de hoogte gehouden via mail