JACK & JONES ervaringen

( 8 Ervaringen )

Het verhaal van JACK & JONES begint in 1990, wanneer BESTSELLER een temperamentvolle jongeling naar de modebeurs van Oslo stuurt met een bescheiden, maar zorgvuldig samengestelde collectie voor jonge mannen. De ontvangst overtreft elke verwachting en de creatie van een nieuw merk voor herenmode is een feit.

De jaren daarna manifesteert JACK & JONES zich als een van de sterkste jeansmerken op de markt en binnen een paar jaar heeft het merk enkele honderden winkels.

Tegenwoordig is JACK & JONES een van de grootste producenten van herenkleding met meer dan duizend winkels in 38 landen. JACK & JONES-kleding wordt door duizenden groothandelpartners overal ter wereld verkocht.

Jeans worden nog steeds beschouwd als de ruggengraat van JACK & JONES. Op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en jeansontwerp blijven we zeer ervaren, maar JACK & JONES wordt tegenwoordig gedefinieerd en vertegenwoordigd door vijf unieke merken: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES en JACK & JONES TECH.

Ervaringen (8)


Andre Penders
7 Maanden geleden

Goede service niks op aan te merken!

Erg mooie en overzichtelijke website, zeer tevreden over

Patriek
8 Maanden geleden

goedkoop en snel in huis.

Snel geholpen, alles prima afgelopen. Top Bedrijf

Dries Duijf
10 Maanden geleden

snelle en goede service/levering

Gewoon goed, zoals je mag verwachten.

Mieke
11 Maanden geleden

TOP TOP TOPIE

Mooie kleding en geweldige service. Zowel via de telefoon (er neemt meteen een levende persoon op!!) als via webshop als via de vestiging in de Kalverstraat Amsterdam ontzettend klantvriendelijk geholpen. Ze doen meer dan je kunt verwachten. Dat zie je niet vaak meer in deze tijd.

Thomas Win
11 Maanden geleden

Broeken zijn mooi maar maten zijn vaag

maten systeem is erg vaag elke keer te klein

Bertha
11 Maanden geleden

Slechte klantenservice bij klachten

Jarenlang goede klant geweest, maar de klantenservice is niet thuis bij klachten wanneer broeken te snel kapot gaan.

Jack
11 Maanden geleden

Onprofessioneel

Ik vind jullie echt een onprofessionele zaak met onprofessionele medewerkers. Dit was dan echt zeker de laatste keer dat ik bij jullie naar binnen ben gelopen!!!!

Mattias Akman
39 Maanden geleden

Jack & Jones

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?