Junktrunk.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Junktrunk.nl staat voor lifestyle speel- en kindermeubilair van top kwaliteit. De webshop presenteert stoere en eigentijdse kindermeubels voor in de speelkamer, slaapkamer of speelhoek. Junktrunk.nl is spelen en opbergen in één. In één beweging staan de kindermeubels klaar voor gebruik en na het spelen is alles in één klap weer opgeruimd. Niet alleen de speeltafels beschikken over een zee aan opbergruimte.

Ook de krukjes, zitjes, stoeltjes en bankjes beschikken over zo'n handig klepdeksel. Junktrunk.nl meubels zijn niet alleen bijzonder praktisch qua opbergen, ook behoeven ze nauwelijks of geen onderhoud aangezien al het houtwerk optimaal is afgewerkt en beschermd. Junktrunk.nl kindermeubilair wordt geproduceerd in Europa en wordt gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen met FSC keurmerk. De gebruikte lak is op milieu-vriendelijke waterbasis.

Alle orders worden franco zonder verzendkosten aan huis (of zakelijk) geleverd in Nederland en België. De webshop accepteert een wijd scala aan betaalmogelijkheden zoals alle gangbare creditcards, iDEAL, PayPal, rembours, Maestro, Mister Cash, Sofortbanking en voor zakelijke afnemers ook "op rekening".

Er wordt altijd direct uit voorrraad geleverd (eigen magazijn in Nederland) en de levertijd bedraagt gemiddeld 2 werkdagen. Bezorging is gratis.

Ervaring (1)


Gebruiker Fam Leeuwen
50 maanden geleden
Fam Leeuwen

Het blijft leuk

dikke 10!!
Super blij met mijn aankopen