K9shop.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

K9shop.nl – de online dierenwinkel voor al uw dierenbenodigdheden, ook voor voeding en verzorgingsproducten. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten voor uw huisdier en is hiermee de grootste webshop in deze branche.

U kunt bij K9shop.nl terecht voor al benodigdheden & voeding voor dieren zoals: honden, katten, konijnen, fretten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden en reptielen. Whiskas, Pedigree, Greenfield, LINDA, Rodi, Bolfo, Cavom. HOKAMIX, Adori en Felix is een greep uit de merken van K9shop.
Daarnaast is K9shop officiële importeur van Julius K9 producten voor Nederland. De merknaam Julius is tevens de huismerk van K9shop.

Loyaliteit staat centraal voor de bezoekers en kopers van K9shop. Om het aantrekkelijk te maken is gedacht aan een spaarpunten systeem. Hieronder een korte omschrijving; voor elke bestelling ontvangt u punten die u op andere producten weer kunt inwisselen. Voor het schrijven van reviews of het doorsturen van een product naar een vriend ontvangt u punten die u kunt inwisselen van andere producten.

Ervaring (1)


Gebruiker Teuna Groothuis
46 maanden geleden
Teuna Groothuis

Coole spullen

Coole spullen, snel geleverd.