Karin's Choice ervaringen

( 1 Ervaring )

Ben jij ook zo toe aan rust en ruimte en wil je in je vakantie weg van de massa?

Waarom 3 keer per dag in de rij gaan staan voor een overdadig all-inclusive buffet? Ik wil gewoon een terrasje in de zon en proeven van de lokale specialiteiten. Karaoke avonden en waterparken zijn aan mij niet besteed en in handdoekje leggen heb ik ook geen zin.

Geef mij maar een fijne stoel onder een boom, ongerepte strandjes, een dorpsplein, vissershaventje en wat cultuur op zijn tijd, dan deel ik zelf mijn ideale vakantiedag wel in. Denk jij er ook zo over? Geniet dan mee van de vele speciale ontdekkingen die ik tijdens mijn reizen heb verzameld.

Kleurrijke Quinta's, boutique hotels, logeren bij de boer, zelfs villa's met privé zwembad. Allemaal verschillend, want allemaal uniek. Wat ze gemeen hebben is dat je overal gast bent en geen nummer. Een huurauto is altijd inclusief. Kun je tenminste helemaal op jouw manier en in je eigen tempo de authentieke charme van je vakantiebestemming ervaren.

Ervaring (1)


Gebruiker Rammon Huttinga
49 maanden geleden
Rammon Huttinga

Leuke vakantie gehad in een groot appartement

Voor de geld is het prima om voor een groot appartement te kiezen voor jezelf en je vrienden. We hebben de leukste momenten meegemaakt met mede appartement genoten en daarbuiten, ik raad het u zeker aan om er mee te beginnen,