Kartfabrique.nl ervaringen

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen.

En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 24 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kun je genieten van een buffet of driegangenmenu in Het Ketelhuis.

De Kartfabrique heeft drie soorten producten: Karten, Lasergamen en Prision Island. De gemiddelde online reservering bedraagt € 120,-.

Ervaring (1)


Gebruiker Melisssa
50 maanden geleden
Melisssa

Tof kartcircuit

Tof kartcircuit! Helaas op zaterdagavond veel te veel mensen in 1 heat en niet streng genoeg met vlaggen waardoor er veel irritatie was. Zonde om op die manier geld te willen verdienen