Kinderlampenwinkel.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Kinderlampenwinkel.nl is de online winkel gespecialiseerd in Kinderlampen en verlichting met een groots assortiment. Het merendeel van ons assortiment wordt uit voorraad geleverd. Alle bestellingen voor 21:00 uur worden doorgaans de volgende werkdag bezorgd.

Assortiment en Producten
Kinderlampenwinkel biedt naast een uniek en betaalbaar assortiment aan verlichting, hand gestikt slaapkamertextiel aan. Op onze Facebookpagina delen wij onze nieuwe collecties kinderlampen, aanbiedingen en andere informatie! Tot slot benadrukken wij dat alle producten van Kinderlampenwinkel 100% veilig zijn voor kinderen en voorzien zijn van alle veiligheids- en kwaliteitskeurmerken zoals die bij wet zijn geregeld voor kinderverlichting.

Order-afhandeling
Kinderlampenwinkel.nl hanteert gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Daarnaast is er de mogelijkheid bestelling af te halen bij ons afhaalpunt in Breda.

De betaalmethoden zijn: iDeal, Vooruitbetaling, CreditCard en voor eventuele buitenlandse klanten: CreditCard (Visa/MasterCard), Giropay, MisterCash/BanContact en SOFORT. Betalen middels iDEAL en Vooruitbetaling zijn gratis, voor andere betalingen geldt een toeslag.

De orderafhandeling is geoptimaliseerd. De winkelwagen en kassa zijn een ‘tunnel’, de eerste pagina is een ordelijk totaaloverzicht met kosten waardoor altijd duidelijkheid wordt geschept voor de klant. Nadat een klant een bestelling heeft geplaatst is er een inlog-pagina beschikbaar waar klanten hun orderstatus kunnen volgen: besteld/betaald/in bestelling/verzonden, deze statussen worden ook gemaild naar de klant.

Ervaring (1)


Gebruiker Frank Diepstraten
44 maanden geleden
Frank Diepstraten

Plafondvoetbal

Heb een lamp voor de plafond in de vorm van een voetbal gehaald, snel geleverd.