Kindermodehuis.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Kindermodehuis.nl is de webshop van de SUITE baby, kids en home in Mijdrecht. Kindermodehuis.nl biedt de prachtigste kleertjes voor baby´s van maat 44 tot en met maat 86. Ook kinderkameraankleding en verzorgingsproducten zijn goed vertegenwoordigd. Zo biedt Kindermodehuis.nl de gehele collectie van bekende A-merken als Koeka en Baby’s Only. Prachtigste ledikantdekens, lakens, aankleedkussenhoezen en zo veel meer om er een bijzondere kamer van te maken. Ook voor onderweg heeft Kindermodehuis.nl een uitgebreid assortiment van merken als Bugaboo en Joolz.

Kindermodehuis .nl heeft een compleet en uitgebreid assortiment en verkoopt alleen de beste kwaliteit van Nederlandse producenten.
Kindermodehuis.nl biedt ook de nieuwste kindermode voor grotere jongens en meiden. Kinderkleding is o.a. te koop van diverse hippe merken zoals Retour, Molo, (Dress like) Flo, Z8 en vele andere kinderkleding merken van maat 92 tot en met maat 164. Kindermodehuis.nl heeft ook zelfs het stardealer schap van Z8 verkregen; dat betekent, altijd de volledige collectie op voorraad.

Klantvoordelen
Klanten van Kindermodehuis.nl hebben de volgende voordelen:
•Voor 17 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden;
•Eenvoudig, snel en veilig betalen via iDeal en MisterCash;
•Gratis verzenden vanaf EUR 20,00
•Regelmatig acties en kortingen
•Thuiswinkelwaarborg
•Fysieke winkel van zo’n 830 m2

Ervaring (1)


Gebruiker Aurea
48 maanden geleden
Aurea

Vertrouwbaar!

Ik ben zeer blij over de service, wachtrij was wat matig. Maar zeker een goed bedrijf!