Kleertjes4kids.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Kleertjes4kids is een webshop gericht op kinderen die een hippe look willen uitstralen.

Kleertjes4kids heeft oog voor nieuwe merken en uitdagende kleding die net even een wat andere look hebben en onderscheidt zich van anderen door de bijzonder mooie motieven en prints op de kleding. Deze zijn veelal uitgevoerd in contrasterende kleuren, dat elk kledingstuk in de webshop aantrekkelijk maakt.

De stofkeuze en afwerking van de gevoerde merken is van hoge kwaliteit. Elk merk heeft een eigen stijl waardoor het uniek is in het draagcomfort.
Kleertjes4kids heeft bewust gekozen voor Nederlandse merken die kinderarbeid uitsluiten.

Tevens heeft kleertjes4kids een drietal jonge Nederlandse merken in haar collectie, waarvan er twee een goed doel steunen.
Lovestation22 steunt deze zomer het Zeehondencentrum Pieterburen en Legends22 steunt deze zomer het No Wildlife Crime van Freek Vonk. LavaLava is een Nederlands merk dat sinds maart op de markt is. LavaLava: voor girls die van kleur houden, die eigenlijk het liefst het hele jaar op vakantie zijn of zich in ieder geval zo willen voelen. Voor stoere chics met spunk en een eigen stijl die geen grijze muis willen zijn, maar de wereld willen veroveren.

Door de samenstelling van onderstaande bekende en minder bekende merken heeft kleertjes4kids het beste onderlinge resultaat in het combineren van de verschillende merken.

Kleertjes4kids voert de volgende merken:
- Stones and Bones
- Dutch Dream Denim
- Indian Bluejeans
- Retour Denim de Luxe
- Bellaire
- Nobell
- LavaLava
- NoNo
- Moodstreet
- Legends22
- Lovestation22

Ervaring (1)


Gebruiker Jenay
47 maanden geleden
Jenay

Supervoordelig

Wat kan je nog meer zeggen dan prima