Kluizen.nl ervaringen

( 6 Ervaringen )

Al ruim 15 jaar is Kluizen.nl een begrip op het gebied van kluizen, brandkasten en overige veiligheidsproducten. Kluizen.nl is opgericht door MB Safety® uit Barendrecht, een toonaangevende specialist in veiligheidsproducten.

Kluizen.nl verkoopt veiligheidsproducten met de hoogste kwaliteitseis en dat ziet u in de kwaliteit van onze producten. Als u zoekt naar een betaalbaar veiligheidsproduct dan is Kluizen.nl de enige relevante bestemming voor uw aankoop. Een aantal productlijnen worden onder eigen certificaat geproduceerd. Bovendien zijn de distributie kanalen kort waardoor Kluizen.nl een lagere kostprijs heeft dan de concurrentie. Kluizen.nl biedt de laagste prijs garantie op het gehele assortiment. Kluizen.nl levert alle producten gratis vanaf € 25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden).

Kluizen.nl beschikt over het Thuiswinkelwaarborg. U bent verzekerd van een veilige aankoop. De showroom van Kluizen.nl is 6 dagen per week geopend, hier kunt u terecht wanneer u de kluis of het veiligheidsproduct eerst wilt bekijken voor u het koopt of wanneer u een gedegen advies wilt.

Ervaringen (6)


Romeo Verspeek
7 Maanden geleden

Buitengewoon super echt TOP

Op de site kun je de diverse producten goed bekijken

Ronan van Vlijmen
8 Maanden geleden

Snelle verzending en betaalbaar

Uitstekende en snelle service, probleemloze anullering

Liam van Hartog
8 Maanden geleden

goedkoop en snel in huis.

Bestelling uitstekend ontvangen

Nino
10 Maanden geleden

Gemakkelijk online

een snelle service, betaalbare producten en een overzichtelijke site.

Joseph
11 Maanden geleden

Mooie kluis

Mooie kluis en snel binnen gekregen!

Niek Hofman
39 Maanden geleden

Kluizen

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?