La Casita ervaringen

( 2 Ervaringen )

La Casita verhuurt landelijk gelegen vakantiehuizen in het uiterste zuiden van Spanje. Wie afwisseling zoekt van zijn druk bestaan, zal het bij La Casita naar zijn zin hebben.

De huizen liggen niet in een bungalowpark of villawijk, maar in het rustige achterland van de Costa del Sol op een steenworp van strand, steden met moorse cultuur en vele golfbanen. De huizen van La Casita zijn van oorsprong familie- en weekendhuizen die als gezamenlijk kenmerk rust, ruimte en privacy hebben. Elk huis heeft een eigen privé zwembad. Het vliegveld Malaga en het strand liggen op maximaal 30 minuten rijden van elk huis.

Meer dan 30(!) golfbanen liggen in de directe omgeving van de huizen van La Casita. Een compleet pakket van golfarrangementen, autohuur en verzekeringen kan worden geboekt.

Ervaringen (2)


Gebruiker Richard
75 maanden geleden
Richard

Mooie vakantiehuizen met zwembad

La Casita kenmerkte zich als: er lekker tussenuit en genieten van de rust en stilte om je heen in een luxe vakantiehuis in Zuid Spanje. Je hoeft 's ochtends niet vroeg uit bed om met je handdoek een ligbedje te claimen in de zon, er is namelijk niemand anders in de buurt. Heerlijk genieten van de zon zonder vreemde mensen om je heen.


Gebruiker Marinus Nutma
75 maanden geleden
Marinus Nutma

Goede ervaring

La Casita was voor mij een top ervaring. Vooral biedt het voor gezinnen veel voordelen met een privé zwembad en veel privacy. Het vliegveld van Malaga is dichtbij en je kunt er voor een lage prijs een auto huren om een stedentrip naar Sevilla te organiseren.