Large.nl ervaringen

( 6 Ervaringen )

Large.nl is het grootste rock-postorderbedrijf in Europa.

Large.nl werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en biedt een enorme hoeveelheid band merchandise, cd's, dvd's, video's, affiches en leuke accessoires aan, plus een heleboel van de coolste band-designs die u ooit zou kunnen hopen te vinden , evenals een enorm scala aan alternatieve mode.

Large.nl is een zeer professioneel bedrijf met een groot en zeer efficiënt distributiesysteem, ondersteund door uitgebreide ervaring in het bieden van uitstekende klantenservice. In de loop der jaren heeft Large.nl het assortiment geleidelijk aan uitgebreid om een zeer brede groep (rock)muziekfans aan te spreken.

In totaal heeft Large.nl een assoritment van meer dan 26.000 artikelen, waar iedere dag nieuwe artikelen aan worden toegevoegd!

Ervaringen (6)


Tylin
5 Maanden geleden

Niks op aan te merken

Snel opgelost, kreeg snel mijn geld terug.

Pieta Langius
5 Maanden geleden

Prima contact en snelle levering top

Gebruiksvriendelijk, alles snel te bereiken.

Gijsbertje
7 Maanden geleden

super snel gekregen

Alles ging na verwachten zeer blij

Arie
8 Maanden geleden

Bedankt Large Merchandising!

Ik koop al jaren graag bij de Large, ze hebben betaalbare, leuke alternatieve kleding, cd's enz. Ook de Large magazine die ik toegezonden krijg, blader ik altijd graag door.

En de service is erg goed, ik had een probleem met de rits van mijn gekochte winterjas, deze kon ik kosteloos retour zenden en ik had een dag later de nieuwe alweer in huis! Erg fijn met dit weer.

Tommyy
8 Maanden geleden

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice. Top producten

jos Pinna
36 Maanden geleden

Large

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?