Lex Woont ervaringen

( 1 Ervaring )

Lex Woont is de woning reparatiedienst. Lex repareert daarbij alle werkzaamheden (oa afvoeren en riool, CV-installatie, elektrische installaties en electra, glasschadeherstel, leidingen, ramen en deuren, sanitair, etc) voor een vast bedrag per maand. Je betaalt daarbij geen voorrijkosten, geen uurloon en geen materiaalkosten.

Zekerheid, garantie en kwaliteit voor een vaste prijs. Lex maakt service weer heel simpel.Lex regelt de reparaties voor tienduizenden huishoudens in Nederland – voor een vaste prijs.

Daarom weet Lex precies wat een reparatie kost. Hij selecteert vakmensen uit alle onderhoudsdisciplines. Als jij Lex belt, regelt hij de rest.Lex weet dat uitstellen van reparaties alleen maar voor extra problemen zorgt. Wie moet je eigenlijk bellen? Wat gaat het kosten? Ga je offertes vergelijken? Heb je wel garantie? En hoe zit het met de verzekering?

Speciaal voor jou is Lex 24 uur per dag bereikbaar. Hij zorgt dat er in no-time een gecertificeerde vakman op de stoep staat. Met een abonnement weet je tenminste dat je garantie krijgt en alles weer werkt. Want zo is Lex.

Ervaring (1)


Gebruiker Monica
48 maanden geleden
Monica

Top service

Helemaal perfect