Lexwoont.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Lex Woont is de reparatiedienst voor iedere woning. Lex repareert daarbij alle werkzaamheden (oa afvoeren en riool, CV-installatie, elektrische installaties en electra, glasschadeherstel, leidingen, ramen en deuren, sanitair, etc) voor een vast bedrag per maand. Er worden geen voorrijkosten, geen uurloon en geen materiaalkosten. Zekerheid, garantie en kwaliteit voor een vaste prijs. Lex maakt service weer heel simpel.

Lex regelt de reparaties voor tienduizenden huishoudens in Nederland – voor een vaste prijs.Daarom weet Lex precies wat een reparatie kost. Lex selecteert vakmensen uit alle onderhoudsdisciplines.

Lex weet dat uitstellen van reparaties alleen maar voor extra problemen zorgt. Wie moet er gebeld worden? Wat gaat het kosten? Worden offertes vergeleken? Is er een garantie? En hoe zit het met de verzekering?
Speciaal voor iedereen is Lex 24 uur per dag bereikbaar. Lex zorgt dat er in no-time een gecertificeerde vakman op de stoep staat. Met een abonnement weet iedereen tenminste dat er garantie is en alles weer werkt. Want zo is Lex.

Ervaring (1)


Gebruiker Bert van den Bosch
72 maanden geleden
Bert van den Bosch

Lexwoont.nl

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?