Lightspeedhq.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Lightspeed biedt retailers, horeca- en webwinkelondernemers innovatieve kassasysteem-software om te competen met grotere bedrijven en hun ondernemingen te groeien. Lightspeed, wat oorspronkelijk een Canadees bedrijf was voor retail-software, heeft zich in een rap tempo uitgebreid met het Belgische restaurant-systeem POSIOS en het Nederlandse e-commerce platform SEOshop. Momenteel draaien bedrijven in meer dan 100 landen op Lightspeed, waarbij jaarlijks 15 miljard aan transacties worden verwerkt.

Lightspeed richt zich met de onderstaande producten voornamelijk op het MKB.

Lightspeed eCommerce - Webwinkel software
Een webwinkel-software waarmee online verkoop voor elke ondernemer mogelijk is. Open snel en gemakkelijk je eigen webshop, of je nu wel of geen coding-skills hebt! Met een uitgebreid assortiment aan apps en integraties, de mogelijkheid om met Lightspeed Retail te koppelen en complete real-time rapportages haal je het maximale uit je webshop!

Lightspeed Restaurant - Horeca point of sale software
Het kassasysteem voor horeca-ondernemers! Je vloerplan, menu, rekeningen en personeelsbezetting regel je voortaan vanuit één centraal dashboard. Lightspeed Restaurant draait op een mobiele iPad. Neem hem mee, of laat hem juist op tafel liggen. Met de Self-service functie kunnen klanten zelf hun bestellingen naar de keuken sturen. En jij hebt altijd de belangrijkste data bij de hand!

Lightspeed Retail - Retail point of sale software
Een kassasysteem om elk aspect van je retail-onderneming te managen. Met de plug-and-play Lightspeed app kun je snel aan de slag! Beheer je voorraad en houd een oogje op je personeel. Tevens kun je koppelen met Lightspeed eCommerce om ook online te verkopen. Of je nu 1 of meerdere locaties hebt, met Lightspeed Retail heb je voortaan duidelijk zicht op jouw hele onderneming!

Ervaring (1)


Gebruiker Selina
44 maanden geleden
Selina

Alles netjes volgens afspraak

toppie service & producten