Livis.nl ervaringen

( 88 Ervaringen )

Livis.nl verkoopt EHBO cursussen. Een EHBO cursus bestaat uit theorie en een praktijkdeel. De theorie leert men bij Livis.nl online. Direct na de aankoop krijgt men online toegang tot de campus en kan men starten met de theorie. De theorie wordt afgesloten met een theorietoets. Nadat de toets is gehaald, mag men zich aanmelden voor de praktijkbijeenkomst.

Op 200 locaties in heel Nederland worden deze bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de praktijkbijeenkomst leert men alle handelingen en als men ook hiervoor slaagt ontvangen zij de nationale EHBO pas. De cursus EHBO bij Kinderen is officieel gecertificeerd door het Rode Kruis.

In de website kunnen de cursussen EHBO bij Kinderen, EHBO bij Volwassenen en EHBO bij Senioren afgenomen worden. Daarnaast biedt IedereenEHBO.nl ook EHBO voor gastouders aan. Alle cursussen bestaan uit theorie en praktijk en kunnen direct worden gestart na inschrijving.

Ervaringen (88)


Gebruiker Nsgzbe
3 dagen geleden
Nsgzbe

Ljancf ibgacd

levofloxacin order order levaquin online cheap


Gebruiker Geert van Esch
3 dagen geleden
Geert van Esch

BHV

Zowel de theoretische basis cursus als de praktijk cursus als zeer positief ervaren. Ondanks de nodige voorkennis nog veel dingen geleerd, en het was prettig om ook de kennis weer eens op te halen


Gebruiker Suzana
4 dagen geleden
Suzana

BHV/EHBO

Ben heeft de cursus erg leuk gegeven. Hij kreeg de groep goed mee. Het was een leerzame gezellige dag!


Gebruiker irma klaassen
7 dagen geleden
irma klaassen

Een goede online cursus

De online theorie is goed te doen, duidelijk, en ook met filmpjes. Het was nu uitgebreider als de keren er voor. En ook vragen naar aanleiding van scenario's.
De praktijk avond is vooral oefenen m.b..v scenario, in kleine groepjes.
Het is dan alleen jammer dat de groepjes in kleine kamers moeten oefenen ( hangt van de locatie af ) waardoor de instructeur niet overal toezicht op kan houden of het goed gaat.
Wel prettig dat de groep kleiner was, waardoor wij eerder klaar waren. en evengoed alles gedaan hebben. want 4 uur praktijk is wel veel.
Het is nu mijn 3x, en ik ben er tevreden over hoe het gaat.


Gebruiker Richard
7 dagen geleden
Richard

Leerzaam...maar kort.

Heb de ochtend als zeer leerzaam ervaren.
Docent kwam zeer prettig over en was merkbaar zeer ervaren.
Denk alleen dat er, als er meer tijd zou zijn geweest, meer in had gezeten.
Maar dat is een keuze.


Gebruiker A.N.
22 dagen geleden
A.N.

Top

Het was een erge fijne ervaring en heel erg leerzaam. 10/10


Gebruiker Kraamzorg
24 dagen geleden
Kraamzorg

Leerzame cursus

Leerzame cursus en de abcde methode was nieuw. Leuke e learning die goed te doen was.


Gebruiker Ton Eisink
31 dagen geleden
Ton Eisink

Een goede uitleg

Het was eerst de theorie. Het nadeel voor mij persoonlijk was mijn ervaring als militaire hulpverlener is totaal anders dan de EHBO. Door dat ik in het verleden zelf diverse lessen heb gegeven die totaal anders waren o.a. het ABCDE protocol. Maar andere regels en procedures was even aanpassen. Al met al een mooie cursus en goede praktijk uitleg van Ria.


Gebruiker Maichel Kerkhof
1 maanden geleden
Maichel Kerkhof

Erg duidelijk en goed te volgen

Zowel de elearning als de praktijk is erg makkelijk en goed te volgen. Louis is een goede leraar die alles duidelijk uitleg.


Gebruiker Wendy
1 maanden geleden
Wendy

Goedemorgen duidelijke uitleg

De praktijk cursus is goed verzorgd en duidelijk uitgelegd. Voorbeelden en een levend slachtoffer om op te oefenen heb ik al prettig ervaren. Het is fijn om op echt gewicht te oefenen met de stabiele zijligging en het draaien van het slachtoffer. Het beademen en reanimeren was op een pop. Iedereen moest dat uitvoeren. Ben en Anita hebben naar mijn mening de praktijk cursus goed verzorgd.


Gebruiker Maureen
1 maanden geleden
Maureen

Ehbo

Super fijne ervaring met Gérard alles duidelijk en zeer leerzaam


Gebruiker Jeannette
1 maanden geleden
Jeannette

Kinder EHBO

Zowel de e learning als de praktijkles niets dan lof. Duidelijke uitleg!
En de praktijkles werd op praktische manier gegeven, Margriet was top!
Ik raad deze cursus aan!


Gebruiker Martha
2 maanden geleden
Martha

Gezellige training

We waren met 10 dames, de meeste hadden een herhaling, maar de training was voor ieder hetzelfde. De trainer legde alles goed duidelijk uit en indien nodig tijdens het oefenen nog eens stap voor stap. Het was een nuttige en gezellige ochtend


Gebruiker CMJ Hussainali
2 maanden geleden
CMJ Hussainali

Herhaling ehbo voor gastouderopvang

Trainer Rein is erg deskundig was weer een leerzame herhaling Niets is hem teveel beantwoord rustig alle vragen


Gebruiker Lisaifeng Eisden
2 maanden geleden
Lisaifeng Eisden

Top, geweldig

Heel goed uitgelegd. Theorie heel goed ingewerkt. Praktijk was heel meer duidelijk, vriendelijk, begrippelijk en gezellig.
The best.


Gebruiker Cheyenne van soest
2 maanden geleden
Cheyenne van soest

Ehbo

Was echt super leuk en veel geleerd


Gebruiker Rabbering
2 maanden geleden
Rabbering

Praktisch

Het belangrijkste was dat je de theorie via de website regelmatig kan terug kijken. Ook de praktijk was lekker relaxt, deskundig, leerzaam.


Gebruiker JM Faes
2 maanden geleden
JM Faes

Leerzaam

Ik heb een fijne en leerzame praktijkdag gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd en je kon op een rustige manier alles oefenen.


Gebruiker Adnan
3 maanden geleden
Adnan

Leuke ervaring

Heb een toffe ervaring als nieuw komende en als gediplomeerd BHV'ers weer vertrokken 🔥💪🏽🙏🏾.


Gebruiker Hanna
3 maanden geleden
Hanna

Informatief en waardevol

Gedegen EHBO onderwijs op een ontspannen manier.


Gebruiker L
3 maanden geleden
L

Herhaling kinder-ehbo bij Livis gevolgd

Voor mij was het een herhalingscursus kinder-ehbo met online theorie en een avond praktijk. Voorheen intern via een andere organisatie gevolgd dus dit was de eerste keer bij Livis.
De groep was met zowel ervaren ehbo-ers als met starters ingedeeld, dit zorgde voor grote niveau verschillen. Einde van de avond heb ik dit punt bij de docent aangehaald en zij gaf aan dat Livis hier bewust voor heeft gekozen, zo kunnen de "ervaren" cursisten de starters mee helpen etc. Ik heb nog niet eerder zo'n basic ehbo avond gevolgd, de basis dingen werden besproken en steeds kwamen wij hier op terug omdat enkele nieuwe cursisten (begrijpelijk) niet in één avond onder de knie kregen. Daarbij was de docent lang van stof wat betreft casussen, eerst een lang verhaal met ontzettend veel details over bijv een speeltuin 't flipje voordat we bij de kern kwamen. Prima als de spanningsboog hoog wordt gehouden maar helaas verre van. Daarbuiten was deze mevrouw wel heel vriendelijk en deed ze op haar manier haar best.
Ik heb helaas op geen enkele manier verdieping gehad waar ik wel behoefte aan had want als pm'er in de kinderopvang maak je genoeg mee en wil je weer even een frisse wind krijgen.
Bijv brandwonden, insectenbeten, koortsstuip, kinderziektes, heftige allergische reactie etc zijn allemaal niet aan bod gekomen..

Vanuit mijn huidige werkplek volgen wij de herhalingen via Livis en ik hoop van harte om volgend jaar wel de verdieping in te gaan en JUIST wel met ervaren mensen te zitten. Je komt om te leren, dit doe je alleen niveau bij niveau want ook de ervaren cursisten willen iets leren en verdiepende cassusen herhalen.
Als laatste vond ik het voor de starters ook heel kort, op één avond leren hoe je een kind zou moeten benaderen. Sommige waren heel onzeker en wisten einde van de avond oprecht niet wat ze steeds moesten doen.

Theorie vond ik wel goed! Net als de helpdesk wie je kundig en vriendelijk helpt bij een probleem.


Gebruiker Sandra van Wijk
4 maanden geleden
Sandra van Wijk

Hartstikke prima!

Hele prettige uitleg gekregen en meer dan genoeg gelegenheid om de verschillende vaardigheden zelf te oefenen. Top!


Gebruiker Betsy
4 maanden geleden
Betsy

Ehbo

Leerzame cursus met nieuwe dingen die i


Gebruiker Jacques Bosmans
4 maanden geleden
Jacques Bosmans

Praktijkgedeelte EHBO bij volwassenen

Deze avond waarin een vertaalslag werd gemaakt van de theorie naar de praktijk was zeker zinvol. Ook werd de theorie die bij bepaalde handelingen, zoals o.a. de stabiele zijligging, in de video werd toegelicht in de praktijkoefening duidelijk vereenvoudigd en efficiënter gemaakt.
Het oefenen werd goed begeleid en beoordeeld door de instructeur maar het geheel voelde niet aan als een examen. Wel waren de correcties uiterst zinvol en kun je daaruit het vertrouwen halen dat je klaar bent om EHBO bij volwassenen met actuele kennis en vaardigheden te kunnen uitvoeren. Met vriendelijke groet, Jacques Bosmans


Gebruiker Marianna Fopma Nauta
4 maanden geleden
Marianna Fopma Nauta

Examen van lik me vestje

Wanneer het niet uit maakt wat je doet en je gewoon geslaagd bent dan is dat leuk voor diegene die het briefje nodig hebben maar jammer voor een eventueel slachtoffer....
Ook geen enkele aanwijzing van de "examinator" bij diegene waar het echt gruwelijk mis ging.
Voor mij 1x en nooit weer, volgende keer ziek ik een andere aanbieder