Livis.nl ervaringen

( 203 Ervaringen )

Livis.nl verkoopt EHBO cursussen. Een EHBO cursus bestaat uit theorie en een praktijkdeel. De theorie leert men bij Livis.nl online. Direct na de aankoop krijgt men online toegang tot de campus en kan men starten met de theorie. De theorie wordt afgesloten met een theorietoets. Nadat de toets is gehaald, mag men zich aanmelden voor de praktijkbijeenkomst.

Op 200 locaties in heel Nederland worden deze bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de praktijkbijeenkomst leert men alle handelingen en als men ook hiervoor slaagt ontvangen zij de nationale EHBO pas. De cursus EHBO bij Kinderen is officieel gecertificeerd door het Rode Kruis.

In de website kunnen de cursussen EHBO bij Kinderen, EHBO bij Volwassenen en EHBO bij Senioren afgenomen worden. Daarnaast biedt IedereenEHBO.nl ook EHBO voor gastouders aan. Alle cursussen bestaan uit theorie en praktijk en kunnen direct worden gestart na inschrijving.

Ervaringen (203)


Gebruiker Peggy stevelmans
3 dagen geleden
Peggy stevelmans

Duidelijke uitleg

Fijn dat het niet alleen passief op een stoel zitten is en dat je gewoon vragen en input door de les door kan geven. Voor mij mag de cursus ook wat langer duren, zodat er over de onderwerpen wondzorg meer tijd aan besteed kan worden.
Patrick doet zijn werk goed en secure.


Gebruiker A.M van Pie
3 dagen geleden
A.M van Pie

Behalen diploma

Praktijk examen was levendig. Veel opgestoken. Patrick gaf veel informatie. Was goed bereikbaar voor vragen. De les duurde 3,5 uur. Maar is om gevlogen


Gebruiker Mohamed
4 dagen geleden
Mohamed

BHV cursus

De BHV cursus werd goed uitgelegd en de oefeningen werden goed geoefend! En de instructeur geeft iedereen de ruimte om te antwoorden of te vragen hoe iemand over iets denkt. Duidelijk cursus.


Gebruiker Jacqueline van der Groef
10 dagen geleden
Jacqueline van der Groef

Ehbo Harderwijk door mevr Gilbers

Mevrouw Gilbers geeft goede uitleg nav de geleerde theorie . Ze laat ons uit een bord van 30 getallen een nummer kiezen en dan beantwoord je de vraag. Zo wordt de theorie getoetst aan de praktijk. Zeer prettig. Evenals hoe te reanimeren bij kinderen. In het verleden al eerder ehbo gedaan maar vond reanimeren eng. Afgelopen maandag eindelijk door die angst heen gegaan. Omdat ik mij ook zeker voel .... dat was ik eerst niet.


Gebruiker Carola Wardenier
22 dagen geleden
Carola Wardenier

EHBO

Heel interessant. Uitgebreide, leerzame stof en bij de praktijk goed kunnen oefenen met reanimatie, ook bij baby’s en jonge kinderen! rautekgreep etc. Alles gegeven door een docent met veel humor!


Gebruiker Alfred de Rover
28 dagen geleden
Alfred de Rover

Bhv praktijksessie

De praktijksessie heb ik als zeer positief ervaren. Instructeur Rudolf was zeer geestig en ervaren. Vooral het creatief handelen als je niet de beschikbare middelen bij de hand hebt vond ik heel nuttig om te leren.


Gebruiker JactLubben
1 maanden geleden
JactLubben

EHBO cursus

Henderika is een hele leuke docent die goede EHBO cursus geeft. Ze is gezellig en erg leuk in omgang. Een dikke 10 vind ze.


Gebruiker Sheila
1 maanden geleden
Sheila

Ehbo cursus

Wat een geweldige uitleg en ook duidelijke uitleg.
Geen poes pas eromheen.
Topper


Gebruiker Celine
1 maanden geleden
Celine

Top cursus

Ik heb samen met mijn vriend de EHBO cursus voor kinderen en baby's gevolgd. Het was heel fijn dat we de theorie in onze eigen tijd konden volgen. Sommige dingen in de theorie waren wat verwarrend, maar over het algemeen heb ik het als erg nuttig ervaren. De praktijksessie was ook erg leuk. Ontzettend goede docent, die wist waar ze het over had en het erg leuk bracht.


Gebruiker Piet
2 maanden geleden
Piet

Prima, maar verouderd

Het zou fijn zijn als Livis in lesmateriaal en lesruimten zou investeren.


Gebruiker Josien
2 maanden geleden
Josien

Geweldig

Wat een fijne en leerzame cursus. De praktijk instructrice was duidelijk , bekwaam, deskundig en vriendelijk . Probeerde de saaie stof met wat zelf gemaakte speelse opdrachten te verluchtigen. Ik kijk nu al uit naar de herhaling over twee jaar


Gebruiker Anneke Schipper
3 maanden geleden
Anneke Schipper

Herhaling EHAK

Na eerst theorie gehaald via de laptop, praktijk herhalin gedaan. Zeer leerzame leuke, luchtige avond. Fijne leerkracht, Jet, complimenten hoor.


Gebruiker Karin Mulder
3 maanden geleden
Karin Mulder

Review EHBO

Zeer goed! Je schrijft je in, krijgt inloggegevens voor een eigen account en betaald (kosten zijn meestal declarabel bij de zorgverzekering).
Je kunt starten in je eigen account met theorie. Deze is helder en overzichtelijk en goed te doen. Dmv filmpjes en voorbeelden is het erg duidelijk. Bij iedere module behandel je vragen en aan het einde nog een aantal examenvragen. Je kunt op ieder gewenst tijdstip terug kijken. Het kost je ongeveer 6 tot 8 uren van je tijd als je t goed wilt doen. Behaal je het theorie certificaat, dan staat deze ook gelijk in je account. Nu kun je door voor praktijk. Hier meld je je voor aan op een lokatie. Hierin zijn ook veel opties. Er is altijd één in je omgeving.
Praktijk kost qua tijd een halve dag. Deze heb ik als zeer positief ervaren. Luchtig, beetje humor en vooral zelf aan de slag. Door zelf te doen blijft het tenminste hangen.
Nu heb je alles behaald en krijg je je certificaat. Deze staat binnen een aantal dagen in jouw account. Koffie en thee aanwezig (eigen lunch mee).


Gebruiker Andre
3 maanden geleden
Andre

Goede ervaring

Ik heb de cursus met veel plezier gedaan. De praktijk les was fijn en luchtig hierdoor leerzaam en veel opgestoken.


Gebruiker Loes
3 maanden geleden
Loes

Leerzaam

Maandag praktijk EHBO mogen herhalen.
De hele herhaling eerst theorie en dan praktijk was erg leerzaam. Erg prettig lezen, leren op eigen tempo. Alles even opfrissen en weer nieuwe kennis op mogen doen. Praktische stuk was leerzaam. O.a. Casussen spelen,
reanimatie, tijd voor overleg en vragen. Dit allemaal op een rustige, begrijpelijke wijze. Complimenten aan de trainer.


Gebruiker Ninorta
3 maanden geleden
Ninorta

Leerzaam

Duidelijk uitgelegd leerzame oefeningen.


Gebruiker Sanne
3 maanden geleden
Sanne

Leerzame avond

Met eigen woorden en poppen wordt duidelijk uitgelegd hoe Ehbo werkt in verschillende situaties. Duidelijke uitleg en leerzame oefeningen.


Gebruiker Anita
4 maanden geleden
Anita

Zeer tevreden

Toch altijd weer spannend en Hans heeft dit helemaal weggenomen. Hij heeft zelf veel voorgedaan waardoor er meer duidelijkheid kwam in de handelingen


Gebruiker Gerda
4 maanden geleden
Gerda

Ervaring

De theorie vond ik wel pittig, maar uiteindelijk toch gehaald.
De praktijk was TOP door de instructeur, hij ging in rap tempo erdoor met heel voorbeelden uit zijn jarenlange praktijk ervaringen. Dat maakte het zeer boeiend. Daarnaast heel veel ‘spellen’ die we in groepjes uit konden uitvoeren/maken, allen verrassend en leerzaam.
De instructeur wist ons een lange morgen erg te boeien!!👌


Gebruiker Astrid
4 maanden geleden
Astrid

Mevrouw

Het was een leerzame maar ook gezellige les. Goed voorgedaan en uitgelegd door de instructrice


Gebruiker Cynthia Dijkman
4 maanden geleden
Cynthia Dijkman

Herhaling EHBO bij kinderen

Ik doe al jaren de cursus via Livis en dat bevalt prima. Deze keer praktijk ochtend (02-02-2024) van een zeer ervaren docent. Heel fijn om echt aan de slag te gaan met de theorie. Enthousiasme en beetje humor maakte dat de ochtend voorbij vloog. Fijn om ook veel tips te krijgen, wat je bijv. in huis moet hebben.


Gebruiker Lieneke van Leijden
4 maanden geleden
Lieneke van Leijden

Reanimatie cursus

Enthousiaste instructrice.


Gebruiker Anastasia amsdorf
4 maanden geleden
Anastasia amsdorf

Leerrijk

Ik heb de curcus leerrijk gevonden


Gebruiker Anne
4 maanden geleden
Anne

EHBO

Een leerzame, fijne en afwisselende EHBO herhaling gehad. De ochtend vloog voorbij en fijn om in kleine groepjes te kunnen oefenen!


Gebruiker Kay Shields
4 maanden geleden
Kay Shields

Reanimate bij volwassenen

Positive experience from the first contact , fast and translucent communication regarding course content and expectations.
The theory lessons are well presented and informative.
The practice session and exam were conducted with professionalism and serious attention was given to the details but also with a hint of humour. Full marks and compliments for the trainer “Ben”.
Group of 6 so there was more than enough attention for each of the participants.
I have no hesitation in recommending “lIVIS” and will use them again in the future.