Livis.nl ervaringen

( 125 Ervaringen )

Livis.nl verkoopt EHBO cursussen. Een EHBO cursus bestaat uit theorie en een praktijkdeel. De theorie leert men bij Livis.nl online. Direct na de aankoop krijgt men online toegang tot de campus en kan men starten met de theorie. De theorie wordt afgesloten met een theorietoets. Nadat de toets is gehaald, mag men zich aanmelden voor de praktijkbijeenkomst.

Op 200 locaties in heel Nederland worden deze bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de praktijkbijeenkomst leert men alle handelingen en als men ook hiervoor slaagt ontvangen zij de nationale EHBO pas. De cursus EHBO bij Kinderen is officieel gecertificeerd door het Rode Kruis.

In de website kunnen de cursussen EHBO bij Kinderen, EHBO bij Volwassenen en EHBO bij Senioren afgenomen worden. Daarnaast biedt IedereenEHBO.nl ook EHBO voor gastouders aan. Alle cursussen bestaan uit theorie en praktijk en kunnen direct worden gestart na inschrijving.

Ervaringen (125)


Gebruiker Ton Eisink
6 maanden geleden
Ton Eisink

Een goede uitleg

Het was eerst de theorie. Het nadeel voor mij persoonlijk was mijn ervaring als militaire hulpverlener is totaal anders dan de EHBO. Door dat ik in het verleden zelf diverse lessen heb gegeven die totaal anders waren o.a. het ABCDE protocol. Maar andere regels en procedures was even aanpassen. Al met al een mooie cursus en goede praktijk uitleg van Ria.


Gebruiker Maichel Kerkhof
7 maanden geleden
Maichel Kerkhof

Erg duidelijk en goed te volgen

Zowel de elearning als de praktijk is erg makkelijk en goed te volgen. Louis is een goede leraar die alles duidelijk uitleg.


Gebruiker Wendy
7 maanden geleden
Wendy

Goedemorgen duidelijke uitleg

De praktijk cursus is goed verzorgd en duidelijk uitgelegd. Voorbeelden en een levend slachtoffer om op te oefenen heb ik al prettig ervaren. Het is fijn om op echt gewicht te oefenen met de stabiele zijligging en het draaien van het slachtoffer. Het beademen en reanimeren was op een pop. Iedereen moest dat uitvoeren. Ben en Anita hebben naar mijn mening de praktijk cursus goed verzorgd.


Gebruiker Maureen
7 maanden geleden
Maureen

Ehbo

Super fijne ervaring met Gérard alles duidelijk en zeer leerzaam


Gebruiker Jeannette
7 maanden geleden
Jeannette

Kinder EHBO

Zowel de e learning als de praktijkles niets dan lof. Duidelijke uitleg!
En de praktijkles werd op praktische manier gegeven, Margriet was top!
Ik raad deze cursus aan!


Gebruiker Martha
8 maanden geleden
Martha

Gezellige training

We waren met 10 dames, de meeste hadden een herhaling, maar de training was voor ieder hetzelfde. De trainer legde alles goed duidelijk uit en indien nodig tijdens het oefenen nog eens stap voor stap. Het was een nuttige en gezellige ochtend


Gebruiker CMJ Hussainali
8 maanden geleden
CMJ Hussainali

Herhaling ehbo voor gastouderopvang

Trainer Rein is erg deskundig was weer een leerzame herhaling Niets is hem teveel beantwoord rustig alle vragen


Gebruiker Lisaifeng Eisden
8 maanden geleden
Lisaifeng Eisden

Top, geweldig

Heel goed uitgelegd. Theorie heel goed ingewerkt. Praktijk was heel meer duidelijk, vriendelijk, begrippelijk en gezellig.
The best.


Gebruiker Cheyenne van soest
8 maanden geleden
Cheyenne van soest

Ehbo

Was echt super leuk en veel geleerd


Gebruiker Rabbering
8 maanden geleden
Rabbering

Praktisch

Het belangrijkste was dat je de theorie via de website regelmatig kan terug kijken. Ook de praktijk was lekker relaxt, deskundig, leerzaam.


Gebruiker JM Faes
8 maanden geleden
JM Faes

Leerzaam

Ik heb een fijne en leerzame praktijkdag gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd en je kon op een rustige manier alles oefenen.


Gebruiker Adnan
9 maanden geleden
Adnan

Leuke ervaring

Heb een toffe ervaring als nieuw komende en als gediplomeerd BHV'ers weer vertrokken 🔥💪🏽🙏🏾.


Gebruiker Hanna
9 maanden geleden
Hanna

Informatief en waardevol

Gedegen EHBO onderwijs op een ontspannen manier.


Gebruiker L
9 maanden geleden
L

Herhaling kinder-ehbo bij Livis gevolgd

Voor mij was het een herhalingscursus kinder-ehbo met online theorie en een avond praktijk. Voorheen intern via een andere organisatie gevolgd dus dit was de eerste keer bij Livis.
De groep was met zowel ervaren ehbo-ers als met starters ingedeeld, dit zorgde voor grote niveau verschillen. Einde van de avond heb ik dit punt bij de docent aangehaald en zij gaf aan dat Livis hier bewust voor heeft gekozen, zo kunnen de "ervaren" cursisten de starters mee helpen etc. Ik heb nog niet eerder zo'n basic ehbo avond gevolgd, de basis dingen werden besproken en steeds kwamen wij hier op terug omdat enkele nieuwe cursisten (begrijpelijk) niet in één avond onder de knie kregen. Daarbij was de docent lang van stof wat betreft casussen, eerst een lang verhaal met ontzettend veel details over bijv een speeltuin 't flipje voordat we bij de kern kwamen. Prima als de spanningsboog hoog wordt gehouden maar helaas verre van. Daarbuiten was deze mevrouw wel heel vriendelijk en deed ze op haar manier haar best.
Ik heb helaas op geen enkele manier verdieping gehad waar ik wel behoefte aan had want als pm'er in de kinderopvang maak je genoeg mee en wil je weer even een frisse wind krijgen.
Bijv brandwonden, insectenbeten, koortsstuip, kinderziektes, heftige allergische reactie etc zijn allemaal niet aan bod gekomen..

Vanuit mijn huidige werkplek volgen wij de herhalingen via Livis en ik hoop van harte om volgend jaar wel de verdieping in te gaan en JUIST wel met ervaren mensen te zitten. Je komt om te leren, dit doe je alleen niveau bij niveau want ook de ervaren cursisten willen iets leren en verdiepende cassusen herhalen.
Als laatste vond ik het voor de starters ook heel kort, op één avond leren hoe je een kind zou moeten benaderen. Sommige waren heel onzeker en wisten einde van de avond oprecht niet wat ze steeds moesten doen.

Theorie vond ik wel goed! Net als de helpdesk wie je kundig en vriendelijk helpt bij een probleem.


Gebruiker Sandra van Wijk
10 maanden geleden
Sandra van Wijk

Hartstikke prima!

Hele prettige uitleg gekregen en meer dan genoeg gelegenheid om de verschillende vaardigheden zelf te oefenen. Top!


Gebruiker Betsy
10 maanden geleden
Betsy

Ehbo

Leerzame cursus met nieuwe dingen die i


Gebruiker Jacques Bosmans
10 maanden geleden
Jacques Bosmans

Praktijkgedeelte EHBO bij volwassenen

Deze avond waarin een vertaalslag werd gemaakt van de theorie naar de praktijk was zeker zinvol. Ook werd de theorie die bij bepaalde handelingen, zoals o.a. de stabiele zijligging, in de video werd toegelicht in de praktijkoefening duidelijk vereenvoudigd en efficiënter gemaakt.
Het oefenen werd goed begeleid en beoordeeld door de instructeur maar het geheel voelde niet aan als een examen. Wel waren de correcties uiterst zinvol en kun je daaruit het vertrouwen halen dat je klaar bent om EHBO bij volwassenen met actuele kennis en vaardigheden te kunnen uitvoeren. Met vriendelijke groet, Jacques Bosmans


Gebruiker Marianna Fopma Nauta
10 maanden geleden
Marianna Fopma Nauta

Examen van lik me vestje

Wanneer het niet uit maakt wat je doet en je gewoon geslaagd bent dan is dat leuk voor diegene die het briefje nodig hebben maar jammer voor een eventueel slachtoffer....
Ook geen enkele aanwijzing van de "examinator" bij diegene waar het echt gruwelijk mis ging.
Voor mij 1x en nooit weer, volgende keer ziek ik een andere aanbieder


Gebruiker Noa
10 maanden geleden
Noa

Top

Erg fijne cursus, duidelijke informatie en op een prettige manier over gebracht. Zeker het praktijk deel, fijn dat je echt fysiek bepaalde handelingen kon uitvoeren. Merkte ook weinig van lange zit door hoe de stof gegeven werd


Gebruiker Jasmina
10 maanden geleden
Jasmina

Leerzame curus!

Leerzame cursus!


Gebruiker Monique
10 maanden geleden
Monique

Het was heel fijn onze praktijkdag

Fijn bedrijf heel vriendelijk
Een aanrader voor een ieder


Gebruiker Christien Snijdrr
11 maanden geleden
Christien Snijdrr

Herhaling EHBKO.

Ik vond het erg leerzaam maar er werd wel erg lang over reanimeren gesproken terwijl dit weinig voorkomt bij baby's, peuters en kinderen.
Dit vond ik jammer


Gebruiker Yvonne
11 maanden geleden
Yvonne

EHBO baby en kind

E-learning was heel duidelijk. Praktijk werd gegeven door Gerard, helaas ben ik zijn achternaam vergeten. Hij gaf duidelijk les met goede praktijkvoorbeelden. Een van de cursisten had de E-learning niet gemaakt. Daar was hij heel resoluut bij, wat ik zeer kon waarderen. Zij dacht hem wel even om te kunnen praten, maar dat lier hij niet gebeuren. Veel respect voor zijn kundigheid op het gebied van EHBO en het overbrengen van de praktijk. Evenals respect voor zijn standvastigheid tegenover de cursiste die de EHBO dus blijkbaar niet serieus nam. En dat voor iemand die in de kinderopvang werkt.


Gebruiker Siema
11 maanden geleden
Siema

Ehbo en bhv

Was heel erg leerzaam. De docent herhaalde de theorie. Wat super fijn was. 👍😀


Gebruiker Gerda staal
11 maanden geleden
Gerda staal

Ervaring curcus ehbo theorie /praktijk.

Zowel de theorie gedeelte als de praktijk gedeelte heb ik als zeer goed ervaren. Theoriegedeelte werd duidelijk uitgelegd en ook de oefen vragen tussendoor vond ik erg handig. Het praktijk gedeelte werd gedaan door een enthousiaste meneer die ons heel graag wilde leren wat hij allemaal wist.
Hij legde het duidelijk uit met voor beelden en oefeningen. Daarna mochten we zelf gaan oefenen en oefenen. Twee jaar geleden ook een ehbo curcus gedaan bij livis, deze is toen ook goed bevallen. Daarom dit keer ook nu weer de ehbo bij livis gedaan.