LtenCate ervaringen

( 1 Ervaring )

Bodyfashionworld biedt (haar eigen) diverse merken op het gebied van ondermode, nachtmode en badmode.

De merken Ten Cate, Tweka, TC WOW en lief! ( bodyfashion ), bieden samen een brede keuze voor het hele gezin (heren/dames/kids). Kwalitatieve bodywear voor jong en oud; van heerlijk draagbare elastisch katoenen shortjes voor de kids tot chloorbestendige badmode voor haar! Be a part of the family!

TEN CATEHet merk Ten Cate biedt kwalitatieve ondermode voor het hele gezin; van shapewear met unieke stofsamenstelling en onzichtbare secrets (naadloze ondermode) voor haar, tot heerlijk dragende elastisch katoenen boxers voor hem. Voor kinderen biedt Ten Cate vrolijke geprinte shorts en voor de koude wintermaanden is er heerlijke thermo onderkleding.

TWEKATweka is een jarenlang bestaand badmode merk. Tweka badmode biedt collecties voor dames en heren. In de wintercollectie biedt het merk met name badpakken die geschikt zijn voor het binnenzwembad. Tweka heeft zich met haar chloorbestendige badpakken collectie weten te specialiseren en onderscheiden. Polyester badpakken in functionele modellen. De collectie biedt leuke en vernieuwende modellen, want functioneel hoeft absoluut niet saai te zijn! In de zomer biedt Tweka kleurrijke varianten voor dames en heren. Zo brengt Tweka elk zomerseizoen een mix&match dames collectie, waarbij verschillende Tweka bikini tops gecombineerd kunnen worden met de Tweka bikinibroekjes. Zo kun je jouw favoriete bikini zelf samenstellen.

En nog veel merken zoals de hierboven benoemde kunt u vinden in de webshop

Ervaring (1)


Gebruiker Artur
50 maanden geleden
Artur

zeer tevreden! danku!

zeer tevreden! danku!