Luchtbehandeling.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Luchtbehandeling.nl is dé specialist op het gebied van apparatuur voor het behandelen van luchtvochtigheid. Denk hierbij aan het reinigen, bevochtigen, ontvochten en het verspreiden van etherische geuren.

Luchtontvochtiger
Het reguleren van de luchtvochtigheid in het algemeen is prettig tijdens vochtige periodes in het jaar, wanneer het veel regent. Zo kunt u last krijgen van oprekkend vocht in de muren, waardoor schimmel kan ontstaan. Luchtbehandeling.nl heeft luchtontvochtigers om het vochtoverschot uit de lucht snel te verminderen.

Luchtbevochtiger
Voor de gemiddelde mens ligt de optimale relatieve luchtvochtigheid tussen 45% en 55%. Te droge lucht van slechte kwaliteit kan voor volwassenen en kinderen veel problemen opleveren, zoals: ademhalingsproblemen en uitdroging. Daarnaast is het reguleren van de luchtvochtigheid ook zeer positief voor mensen met een allergie. Luchtbehandeling.nl verkoopt luchtbevochtigers met een ioserende werking en luchtreinigers die schadelijke pollen verwijderd. Deze luchtbevochtigers zijn te bestellen in verschillende vormen en maten, geschikt voor de huiskamer, slaapkamer en kinderkamer.

Aroma verdampers
Aroma verdampers zorgen niet alleen voor de verspreiding van koude gearomatiseerde stoom, maar ook voor aangename variaties met gekleurd licht. Door etherische oliën toe te voegen aan het water, kan de aroma verdamper ook een aangename geur verspreiden.

Luchtbehandeling.nl verkoopt een breed assortiment van alle topmerken.

Populaire producten:
• Lanaform Aroma Design: verspreiding van koude gearomatiseerde stoom gecombineerd met variaties van gekleurd licht;
• Lanaform Hello Kitty luchtbevochtiger: vrolijke, geluidloze luchtbevochtiger voor de kinderkamer;
• Beurer Luchtbevochtiger 68110 LB 50: geluidloze, hygienische luchtbevochtiger voor oppervlaktes tot 40 m2;
• Duux Luchtreiniger: Deze compacte en fraai vormgegeven luchtreiniger zorgt ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de lucht worden gezuiverd.

Ervaring (1)


Gebruiker Yuliza
33 maanden geleden
Yuliza

Nieuwe klant en tevreden!

Ben al jaren klant van de website, altijd vriendelijk geholpen.