MailMyDisc.com ervaringen

DVD's of CD's ontvangen voor slechts 1 euro? Dat wil iedereen wel!

MailMyDisc is Nederlands grootste platform voor het ruilen van legale DVD's en CD's en binnenkort ook games. Dit is booming. Van elke euro krijgt u als webmaster 35%.

Na de gratis registratie kan iedereen zijn DVD- en CD-collectie invoeren en hierbij aangeven welke DVD's en CD's men wil ruilen tegen originele exemplaren van andere leden van MailMyDisc. Per ontvangen DVD en/of CD wordt slechts € 1,- betaald. Deze 1 euro is voor de MailMyDisc garantie. Als per post een DVD of CD kwijtraakt of een lid ontvangt een DVD of CD met schade of een illegale kopie dan stuurt MailMyDisc direct een ander exemplaar toe.

MailMyDisc in het kort:
U biedt een uniek product aan, er zijn nog geen concurrenten. Alleen bij MailMyDisc ruil je voor 1 euro eenvoudig, veilig, voordelig en legaal DVD's en CD's:
- Elke DVD en CD voor maar 1 euro
- Gratis aanmelden, geen abonnement, geen verplichtingen
- Veilig ruilen met 100% MailMyDisc-Garantie
- DVD's en CD's zolang houden als je wilt
- Dagelijks nieuwe items!

Doordat de DVD- en CD-collecties van de leden voor elkaar zichtbaar zijn vormt de MailMyDisc-community eigenlijk een soort 'Hyves' voor film- en muziekliefhebbers. Het initiatief van MailMyDisc is recent in het nieuws geweest bij o.a. NU.nl, NRC, TROS, Elsevier, PCM, Consumentenbond, Spits, Metro en vele andere.

Ervaring (1)


Gebruiker Tom
38 maanden geleden
Tom

Mijn ervaringen

Ik ben al heel lang lid van Mailmydisc en heb al veel cd's en dvd's kunnen 'ruilen'. Ook veel contacten met mede verzamelaars opgebouwd. Iets wat wel jammer is: er staan veel cd/dvd verzamelingen op van leden die al een hele tijd niet meer 'meedoen', waardoor je interessante cd's/dvd's niet geruild krijgt.
Update: in maart 2021 is de website uit de lucht gegaan en verschijnt er een foutmelding: DB Error: connect failed.
Jammer dat hierover niet is gecommuniceerd.
De leden vragen zich af wat er aan de hand is: wordt de website aangepast of zijn ze er met het ingebrachte geld vandoor?