MailMyDisc.com ervaringen

( 3 Ervaringen )

DVD's of CD's ontvangen voor slechts 1 euro? Dat wil iedereen wel!

MailMyDisc is Nederlands grootste platform voor het ruilen van legale DVD's en CD's en binnenkort ook games. Dit is booming. Van elke euro krijgt u als webmaster 35%.

Na de gratis registratie kan iedereen zijn DVD- en CD-collectie invoeren en hierbij aangeven welke DVD's en CD's men wil ruilen tegen originele exemplaren van andere leden van MailMyDisc. Per ontvangen DVD en/of CD wordt slechts € 1,- betaald. Deze 1 euro is voor de MailMyDisc garantie. Als per post een DVD of CD kwijtraakt of een lid ontvangt een DVD of CD met schade of een illegale kopie dan stuurt MailMyDisc direct een ander exemplaar toe.

MailMyDisc in het kort:
U biedt een uniek product aan, er zijn nog geen concurrenten. Alleen bij MailMyDisc ruil je voor 1 euro eenvoudig, veilig, voordelig en legaal DVD's en CD's:
- Elke DVD en CD voor maar 1 euro
- Gratis aanmelden, geen abonnement, geen verplichtingen
- Veilig ruilen met 100% MailMyDisc-Garantie
- DVD's en CD's zolang houden als je wilt
- Dagelijks nieuwe items!

Doordat de DVD- en CD-collecties van de leden voor elkaar zichtbaar zijn vormt de MailMyDisc-community eigenlijk een soort 'Hyves' voor film- en muziekliefhebbers. Het initiatief van MailMyDisc is recent in het nieuws geweest bij o.a. NU.nl, NRC, TROS, Elsevier, PCM, Consumentenbond, Spits, Metro en vele andere.

Ervaringen (3)


André Zijp
3 Maanden geleden

Goedkope dvd's

De site verkoop goedkope dvd's snel aangekomen, wel dure verzendkosten

Tamara Mengerink
4 Maanden geleden

Gewoon goed

Afspraken nagekomen en dat respecteer ik

Mike Koning
33 Maanden geleden

MailmyDisc

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?