Mascolori B.V. ervaringen

( 1 Ervaring )

Mascolori is er voor mannen die creëren, het anders zien en het bovenal anders doen. Mascolori, geboren in 2011 in Rotterdam, is ontstaan vanuit een enorme passie om te ontdekken en te verbazen. Het prikkelen van jezelf en je omgeving met je persoonlijkheid en je handelen is een belangrijk doel in hun leven.

Dat verbazen doe je met Mascolori. Een stijlvolle look maak je af met schoenen met een uniek en eigen karakter waarmee je meer laat zien dan gevoel voor stijl. Ze vinden het cool dat jij je uitspreekt en laat zien wie je bent. Dingen worden interessant als ze een stap verder gaan dan de alledaagse werkelijkheid die al zo vaak wordt weerspiegelt in het straatbeeld. De mannen die Mascolori dragen snappen dat als geen ander. De kracht en kunst van nieuwe wegen inslaan, experimenteren en ontdekken is wat Mascoloristen bindt.

De gehele collectie van Mascolori wordt ontworpen in Rotterdam en geproduceerd in Portugal. De stijlvolle, verrassende en vernieuwende Mascolori's zijn uniek in de wereld. De schoenen worden met veel toewijding en vakmanschap gemaakt in Portugal, grotendeels met de hand en in kleine oplagen van rond de 75 paar. Deze mensen hebben net zoveel passie voor unieke én kwaliteitsschoenen als jij.

Ervaring (1)


Gebruiker Khloe
47 maanden geleden
Khloe

Niet alleen vriendelijk personeel maar ook toffe website.

Helemaal goed gegaan