Maxbedden.nl ervaringen

( 6 Ervaringen )

Maxbedden.nl biedt boxsprings, matrassen en lattenbodems van topkwaliteit. De kwaliteitsproducten zijn erg gewild door de jarenlange garantie en een lage prijs. Door centrale inkoop van matrassen en bedden kan Maxbedden.nl de laagste prijzen garanderen. De missie is dan ook om u de hoogste kwaliteit te garanderen voor de laagste prijs!

Voordelen van Maxbedden.nl
• Hoge kwaliteit top producten tegen de scherpste prijs;
• Alle producten worden gratis thuisbezorgd;
• Levering ook in de avond en op zaterdag;
• Geen aanbetaling;
• Betaling pas bij levering, contant of pinnen bij de chauffeur;
• 24/7 kunt u bestellen;
• Thuiswinkel.org gecertificeerd.

Ervaringen (6)


Gebruiker M
12 maanden geleden
M

Geen levering

Bed besteld dat nooit is geleverd. Ook geen antwoord op e-mails. Telefonisch niet te bereiken. Site is uit de lucht en KvK is opgeheven.
Kortom OPLICHTERS. Koop hier niets mochten ze weer in de lucht komen.


Gebruiker Johannes
15 maanden geleden
Johannes

Tiener bed

Tiener bed besteld. Matras ligt heerlijk


Gebruiker Jelte
15 maanden geleden
Jelte

Goed advies

Samen met een medewerker een bed inclusief matras uitgezocht voor mijn zoon.
Goed advies en mijn zoon slaapt weer heerlijk.


Gebruiker Bep
16 maanden geleden
Bep

Lekker matras

Slaap weer heerlijk


Gebruiker Marc
25 maanden geleden
Marc

Prima service en levering

Bed besteld met een levertijd van 10 werkdagen en werd al binnen een week gebeld om een afspraak te maken. Zeer tevreden over het bed en de service.


Gebruiker Niels
27 maanden geleden
Niels

Waardeloos

Levertijd van 6 weken voor een matras is wat lang, maar toch maar proberen. Na 6 weken niks gehoord te hebben, gemaild met de vraag wanneer mijn matras geleverd zou worden. Ze werken daar nog met postduiven, waardoor ik de volgende dag pas een reactie kreeg waarbij ze de schuld gaven aan de fabrikant. EIKELS waren gewoon vergeten mijn bestelling door te geven. Of ik nog eens 4 weken wilde wachten. Vooruit dan maar. Na 4 weken wachten weer gemaild, om de volgende dag wederom een KUT smoes retour te krijgen, met de vraag of je tot sint-juttemis wilt wachten. Aangezien ik Leipe Loetje niet ben heb ik mijn bestelling geannuleerd. Om vervolgens weer 2 weken te mogen wachten op mijn geld. Dat uiteraard niet binnen de gestelde termijn op mijn rekening stond. Dus maar weer mailen en bellen met een incompetente medewerker waarna het alsnog na 3 dagen pas weer op mijn rekening stond.

Dat deze toko een Thuiswinkel Waarborg Certificaat heeft zal wel komen omdat ze er goed voor
betalen, want dat hele logootje zegt dus geen ruk.

Heb je tijd over en vind je het geen probleem om 6 maanden op je bestelling te wachten, dan zou je kunnen overwegen wat bij maxbedden.nl te kopen. Tip: bel/mail ze elke dag om te vragen hoe het er voor staat ;-)