Meijers.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Meijers Fit&Gezond is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in producten voor sport, fitness en gezondheid. Via de webshop van Meijers Fit&Gezond worden uiteenlopende producten aangeboden. Mensen met rug- of nekklachten, zwangeren, sporters, senioren, fitness fanaten, jonge ouders, kortom iedereen vindt via het handige zoeksysteem altijd het juiste product.

De producten van Meijers Fit&Gezond worden gebruikt in Fitness Centra, door Fysiotherapeuten en door consumenten. Er is een indeling gemaakt naar hoofdcategorieën: ergonomie, welness, fitness, slapen, outdoor, meten en diversen. Uiteraard is het mogelijk om via deeplinks naar een van deze categorieën te gaan.

Daarnaast is er een indeling gemaakt op basis van klachten en toepassingen, denk daarbij aan: rugpijn, reuma, hernia en balanstraining, reizen, nordic walking of zwangerschap. Ook hier is het mogelijk om via deeplinks naar deze klachten of toepassingen te gaan.

Op dit moment zijn met name de producten van BOSU®, Gymstick en Form Fix zeer populair.

BOSU® Balanstrainer
De BOSU® balanstrainer is een halve blauwe bal die gebruikt wordt om de balans te trainen, voor buikspieroefeningen of tijdens revalidatie. Dit jaar was de BOSU® balanstrainer te zien bij Hart van Nederland en in het NOS journaal. Tevens besteden diverse bladen aandacht aan de BOSU® balanstrainer.

Gymstick
Train kracht en core-stability op een zeer eenvoudige manier. Met de Gymstick kan iedereen op een zeer eenvoudige manier vele oefeningen doen. de Gymstick kan vergeleken worden op een halter, maar dan zonder gewicht. Ideaal om thuis oefeningen te doen. Helemaal hot is Gymstick Nordic Walking, met de Gymstick Nordic Walking stokken kun je tijdens het Nordic Walking ook kracht oefeningen doen.

Form-Fix relaxkussen
Het originele voedingskussen, ideaal voor iedereen van baby tot senior. Voeden gaat makkelijker, In bed tv kijken of een boek lezen is nu nog comfortabeler. En voor patiënten die langdurig in bed verblijven is het Form-Fix relaxkussen een onmisbare steun.

Daarnaast zijn er nog vele producten die de kwaliteit van leven verbeteren, comfort verhogen, mee op reis gaan of gebruikt worden tijdens het sporten. Neem een kijkje om een goed beeld te krijgen.

Ervaring (1)


Gebruiker Weslyn
44 maanden geleden
Weslyn

Uitzonderlijke Service

Top! Ze bieden het allerbeste!