Miinto.nl ervaringen

( 4 Ervaringen )

Bij Miinto shopt de consument direct bij de leukste fysieke boetieks van Nederland. Miinto is het grootste fashion netwerk van Scandinavië met ruim 55.000 producten en 1300 merken. Miinto zorgt ervoor dat de consument online kan shoppen bij lokale boetieks en dat consumenten, winkels en merken met elkaar verbonden zijn.

Miinto combineert de service en de veiligheid van fysieke winkels met de flexibiliteit en beschikbaarheid van online shoppen. En dat allemaal met een ruime selectie van de mooiste modemerken.

Ervaringen (4)


Jarno van der Gent
1 Maanden geleden

Goede producten en service!

beter kan niet, super goed

Jelani Mohammad
3 Maanden geleden

Vertrouwbaar!

wij zijn erg tevreden met onze bestelling!

Noa
9 Maanden geleden

Zéér slechte website!!!!

Zeer slechte webshop!!! Ik had schoenen besteld bij Miinto (2 maanden geleden!!!! En ik ben er nu nog steeds mee bezig....) en deze betaald met Afterpay. De schoenen deed ik uiteindelijk retour. De retour werd niet geaccepteerd. Prima, maar krijg ik deze dan wel weer terug? Nou nee, ik heb niks meer van ze vernomen over iets van: We sturen ze terug. Ik mailen, contact op nemen met de winkel waar ze van zijn, daar werd niet op gereageerd. Uiteindelijk, een Engelse mail als reactie met als reden dat ze het druk hebben dus ik doorverwezen was naar een Engelse collega. Hierin stond dat ze het zou oplossen voor mij. Niks meer gehoord!!! Mijn factuur van Afterpay was ondertussen al verlopen dus boete.... Ik begon met bellen. Mijn telefoontjes werden telkens niet geantwoord. Uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn en legde ik de situatie uit waarin ik toen al anderhalve maand zat. Deze mevrouw vertelde me dat ze zou gaan bellen en ze bevestiging zou sturen via de mail als de schoenen mijn kant op zouden komen. We zijn nu ondertussen alweer een week verder en ik heb nog niks gehoord. Afterpay was op de hoogte van deze situatie en heeft een aantal dagen bovenop de uiteindelijke betaaldatum gedaan, echter, loopt deze ook alweer af en heb ik na 2 maanden nog stééds geen schoenen, mét een factuur die ik wél moet betalen!!! Ik wordt hier niet goed van, ik hoop dat dit nu wordt opgelost. In ieder geval nooit meer schoenen van Miinto voor mij.

Eva Smits
33 Maanden geleden

Miinto

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?