Misterdesign.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Misterdesign.nl is één van de grootste, zo niet dé grootste speler in de online verkoop van eersteklas interieurartikelen in de Benelux. Stoelen, tafels, lampen, kasten, klokken, vazen etc. Dit alles van gerenommeerde merken en ontwerpers.

Het enorme assortiment – wat dagelijks groeit – én de korte levertijden zijn belangrijke peilers voor het succes van Misterdesign.nl. Ook staat service hoog in het vaandel. Misterdesign.nl wil tevreden klanten.

Misterdesign.nl is een relatief jonge speler in de markt. Echter opgericht door vakidioten die door jarenlange ervaring de interieurmarkt op haar duimpje kennen. “Opgericht door én voor designliefhebbers” is dan ook de pay-off van Misterdesign.nl.

Ervaring (1)


Gebruiker Whitley
27 maanden geleden
Whitley

Slechte service

Zeer slechte service. Eerst levert Mister Design een kapot product, dat heb ik teruggestuurd om vervolgens hetzelfde item geplakt en wel terug te krijgen. Natuurlijk beweert Mister Design dat dit niet het geval is als je dit doorgeeft, maar de lijmresten zaten letterlijk overal op het product. Ze komen je 0 tegemoet en houden het op een 'sorry'. Ik raad aan om bij andere interieurwebshops te kopen die wél garant staan voor goede service.