MusicShopEurope.com ervaringen

( 2 Ervaringen )

MusicShopEurope.com is een webshop gespecialiseerd in bladmuziek, lesmateriaal, DVD’s, CD’s en kleingoed. De webshop bestaat sinds 2014. Met meer dan 300.000 items in de database, is MusicShopEurope.com één van de grootste bladmuziekwinkels in de Benelux.

Een aantal belangrijke redenen om te winkelen bij MusicShopEurope.com:

• Eenvoudig bestellen
U bent slechts een paar klikken verwijderd van de kassa. Zodra u de gewenste artikelen heeft gevonden kunt u ze toevoegen aan de winkelmand. Voltooi uw aankoop op MusicShopEurope.com in vier eenvoudige stappen.
• Snelle levering
MusicShopEurope.com maakt gebruik van een geavanceerd warehouse management systeem om ervoor te zorgen dat de meeste artikelen binnen 24 uur na een bestelling worden verstuurd.
• Gratis verzending
MusicShopEurope.com streeft naar betaalbare en tijdige leveringen wereldwijd. Bestellingen boven een bepaalde waarde worden gratis verzonden. Zo ontvangt u uw bestelling tijdig en voor de juiste prijs!
• Click & Collect
Met de gratis Click & Collect service, kunt u de bestelling online plaatsen en afhalen bij de muziekwinkel bij u in de buurt.
• Docdata
MusicShopEurope.com maakt gebruik van de diensten van Docdata om de veiligheid van de online-betaling te garanderen. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alle betalingen veilig worden verwerkt met behulp van uw eigen bank in een vertrouwde omgeving.
• Ruime keuze
MusicShopEurope.com is dé leverancier van muziek en accessoires. Met meer dan 300.000 producten online en miljoenen artikelen voorraad, levert MusicShopEurope.com dagelijks duizenden producten vanuit de drie distributiecentra.
• Tevredenheid gegarandeerd
MusicShopEurope.com wil dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom kunt u bij MusicShopEurope.com elk product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.
• Uitstekende service
MusicShopEurope.com streeft ernaar om de beste klantenservice te bieden. Het team van meertalige experts is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar via e-mail, telefoon, fax of per post.

Ervaringen (2)


Gebruiker Oliver
33 maanden geleden
Oliver

Fijne online help

Kortom een aanrader!


Gebruiker elly
37 maanden geleden
elly

mooie belofte

muziek besteld via website met de belofte dat bestelling binnen 24 verzonden zal worden. Zijn inmiddels 13 dagen verder en nog niets ontvangen. Geen melding ontvangen over de reden van vertraging van de bestelling. bovendien Telefonisch slecht bereikbaar en weinig tot geen service ,dus wat mij betreft geen aanrader.