NostalgischeKranen.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

NostalgischeKranen.nl is dé specialist in klassieke keukenkranen en nostalgische badkamer kranen.

Voor NostalgischeKranen.nl is het design en de kwaliteit van de kranen het belangrijkste aspect. Alle aangeboden nostalgische kranen worden in Europa gefabriceerd. Hierdoor kunnen zij de kwaliteit waarborgen en 100% service bieden.Met hun collectie klassieke kranen kunnen zij u in iedere situatie een geschikte nostalgische keuken- of badkamerkraan aanbieden.

Als u zoekt naar een klassieke douche met thermostaat of een nostalgische badkraan voor badrandmontage, zij hebben het allemaal. De collectie beperkt zich niet alleen tot chromen kranen, zij bieden ook nostalgische kranen in het Brons, RVS of Goud kleurig.

Voordelen NostalgischeKranen.nl:
- Geen verzendkosten vanaf € 200,0014 dagen retourrecht
- Merken zoals Blusani, Huber Cisal, Zazzeri en Dorn Bacht direct uit voorraad leverbaar

Ervaringen (2)


Gebruiker M. Johansen
49 maanden geleden
M. Johansen

Snel en zeer goed verpakt

Prima. Snel geleverd.


Gebruiker R Dogger
49 maanden geleden
R Dogger

Bestelling kraan

Kraan besteld op 10 maart, levering zou binnen 5 dagen zijn. Helaas na 14 dagen nog niks gehoord of ontvangen. Op 26 maart toch maar eens gemaild en gebeld. Gelijk zowel telefonisch als via de mail reactie ontvangen dat hij morgen geleverd zou worden. Ik was wat sceptisch na het lezen van de reviews. Maar s’avonds mail ontvangen van bevestiging en vandaag 26 maart de bestelde kraan geleverd gekregen. Al met al erg tevreden. Communicatie had wat beter gekund omtrent de levering. Maar het contact was snel en plezierig en de kraan ontvangen.