Pom-Amsterdam.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

"Choose to be seen" met de sjaals van POM-Amsterdam.nl: een Amsterdams bedrijf dat gespecialiseerd in sjaals. Het is in 2012 opgericht door de creatieve zussen Liesbeth en Violet Lotgering. POM is de afkorting voor "Piece of Mine".

De sjaals en capes van POM zijn zeer herkenbaar. Ze hebben allemaal een gepatenteerde assymetrische driehoeksvorm in combinatie
met een uitgesproken bies. POM is in verschillende Europese landen een groot succes en momenteel verkrijgbaar in meer dan 200 verkooppunten in Nederland, Belgie, Zweden en Ierland. POM is ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf, KLM en het Rijksmuseum. Daarnaast is POM natuurlijk te koop in de shop van POM-amsterdam.nl.

POM verkoopt uitsluitend haar eigen producten via de webshop, te weten:
Sjaals in de prijsklasse: € 50,- tot € 100,-;
Capes in de prijsklasse: € 130,- tot € 150,-.
De producten van POM zijn gemaakt van materialen als katoen, cupro en zijde.

Betaling en verzending:
• Geaccepteerde betaalmethoden: Mastercard/Visa/Paypal/Ideal/Mr. Cash/Giropay/Sofotbanking;
• Gratis verzending naar Nederland/Belgie/Duitsland;
• Korting: bij aankoop van 2 POM sjaals 5% korting, bij aankoop van 3 POM sjaals 10% korting.

Ervaring (1)


Gebruiker Corina W
9 maanden geleden
Corina W

Waardeloos retourbeleid

Pom Amsterdam hanteert een miserabel retourbeleid. Service kan je dit absoluut niet noemen. De retoursticker is niet te verwerken door DHL [blijkbaar] en Pom vindt zichzelf niet verantwoordelijk voor 'zoekgeraakte' retouren. Mijn retour is niet 'zoek' maar ligt in een sorteercentrum te 'wachten op data'. Weggegooid geld dus.

Houd daar rekening mee als je iets bestelt bij Pom! De kans dat je je geld kwijt bent bij een retour is 100%. Pom reageert nergens meer op.

Waardeloos bedrijf.