Sanifun ervaringen

( 5 Ervaringen )

Sanifun is een online shop voor alle soorten sanitair artikelen.

Klanten zijn bij ons aan het juiste adres wanneer zij de badkamer willen inrichten of renoveren. Het assortiment loopt namelijk uiteen van stijlvolle design badkamermeubels tot aan douchecabines, ligbaden en toiletten. Maar wij bieden ook allerlei soorten luxe sanitair producten zoals een jacuzzi, een sauna of een stoomcabine.

Dankzij de rechtstreekse import van onze productie, kunnen wij al onze producten aanbieden tegen een zeer lage prijs. Er komt dus geen tussenhandel kijken bij de levering van onze producten. Daarnaast kunnen wij op deze manier alle bestellingen gratis bezorgen binnen Nederland en België. Verder krijgen onze klanten automatisch een extra korting van €10,- bij ieder bijkomend product dat zij bij ons bestellen. Wanneer klanten de bestelling zelf wensen op te halen, ontvangen zij 5% korting op de bestelling.

Ervaringen (5)


Gebruiker Neeraj
10 maanden geleden
Neeraj

WAARDELOZE DOUCHECABINE

De service die we ontvingen was ronduit verschrikkelijk. Toen we probeerden contact op te nemen omdat we de producten wilden retourneren, kregen we simpelweg geen gehoor.

De geleverde producten kwamen niet overeen met wat we hadden besteld, ze leken helemaal niet te passen bij de douchecabine. SANIFUN beweerde dat vervanging geen optie was. Het enige wat wij te horen hebben gekregen is dat wij een professioneel badkamer monteur in armen moesten nemen, terwijl ik al ruim 20 jaar badkamers maak.

Kwaliteit van de geleverde producten doet je denken aan AliExpress-waardige materialen. De schroeven waren te klein en leken op geen enkele manier geschikt om de boel bij elkaar te houden. De gaten waren niet eens voorgeboord. De instructies voor het in elkaar zetten van de douchecabine waren onvolledig en onduidelijk, er werd niet vermeld dat we kit nodig hadden voor een fatsoenlijke afwerking. De afwerking zelf, niets paste netjes op elkaar. Het zag er niet alleen slordig uit, het was ook duidelijk dat deze producten niet waren ontworpen om netjes op elkaar te passen.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik nog nooit zo'n erbarmelijke ervaring heb gehad met een bedrijf als met SANIFUN. De service was rampzalig, de kwaliteit van de producten was beneden alle peil, en ik zou iedereen ten zeerste aanraden om ver weg te blijven van dit bedrijf. Het is onacceptabel. 500eu voor een douchecabine die niet werkt, DANKJEWEL.


Gebruiker Irene
22 maanden geleden
Irene

10 op 10

Topservice en topkwaliteir


Gebruiker Jen
32 maanden geleden
Jen

Totdat er iets kapot gaat…

Best prima service, totdat er iets kapot gaat. Het contact met klachtenafhandeling is buitengewoon onprettig. Zeer klantonvriendelijk.


Gebruiker Petra
33 maanden geleden
Petra

zo slecht

Je krijgt een radiator en die is gewoon zo beschadigd maar als antwoord krijg je.
dat is bij jullie gebeurt moet je maar gelijk controleren bij aflevering.
De transporteur is zo weg die zit daar niet op te wachten.
De roest zit erop maar hun kijken altijd voor het verstuurd wordt dat het goed is.
Ja tuurlijk niet dus wat een kut bedrijf.


Gebruiker van Mourik
63 maanden geleden
van Mourik

garantie tot aan de deur

Helaas zeer slechte ervaring met Sanifun, douchecabine gekocht en vanaf het begin al defecte onderdelen.eerste klacht nog opgelost daara wordt je lastig, en proberen ze iedere keer weer een smoes de klachten te ontkrachten.Jammer dat wij een hoop geld voor troep hebben uitgegeven.
Het zou jullie sieren als er een compensatie gedaan zou worden voor de douchecabine die wij nu moeten laten verwijderen